Mister Pink Avatar

Mister Pink

Laatste reviews

Lethal Weapon(1987)

"...Heeft davy een meervoudige persoonlijkheid of zo? Eerst de film afzeiken en hem daarna aanbidden. Of aanbid hij zichzelf om z'n geweldig scherp..."

The Long Kiss Goodnight(1996)

"...Brian Cox en Samuel L. Jackson zijn het leukste gedeelte van de film en tillen hem naar een hoger niveau. Anders was het een doorsnee actiefilm..."

Jeepers Creepers(2001)

"...De film is lang leuk en spannend als je er rekening me houdt dat het een pulp-film is. Op een bepaald moment wordt hij toch een stuk minder leuk en..."

Laatste reacties

"...[quote=Dracula]like als je da nie weet dan ben je ech een n00b dat schrijf je zo slimbo[/quote] Als je niet weet wat sarcasme is, ben je anders ook niet bepaald 1337...."
Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith
"...Overigens is Uma in deze film naakt te bewonderen...."
Jennifer Eight
"...[quote=Peter]check![/quote] Wordt de regie ook nog aangepast? Robert Rodriguez staat niet vermeld...."
Sin City
"...Misschien heb ik wat gemist bij het zappen tijdens de reclame, maar... [spoiler]waar lieten ze al die kubieke meters steen bij het graven van de tunnel?[/spoiler]..."
The Count of Monte Cristo
"...[quote=Dr. Strangelove]Way to go, Titan ! En het was pas je tweede post ! Tip: grijze reactie hebben betrekking op een eerder uitzending.[/quote] Twee posts en nu al een opmerking gemaakt die vrijwel onmogelijk te overtreffen valt. Ik zou stop......"
Heavenly Creatures

laatste ratings

Mister Pink heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Mister Pink heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.