Mister Pink Avatar

Mister Pink

reacties

  • [quote=Dracula]like als je da nie weet dan ben je ech een n00b dat schrijf je zo slimbo[/quote] Als je niet weet wat sarcasme is, ben je anders ook niet bepaald 1337.

    als reactie op de film Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith

  • Overigens is Uma in deze film naakt te bewonderen.

    als reactie op de film Jennifer Eight

  • [quote=Peter]check![/quote] Wordt de regie ook nog aangepast? Robert Rodriguez staat niet vermeld.

    als reactie op de film Sin City

  • Misschien heb ik wat gemist bij het zappen tijdens de reclame, maar... [spoiler]waar lieten ze al die kubieke meters steen bij het graven van de tunnel?[/spoiler]

    als reactie op de film The Count of Monte Cristo

  • [quote=Dr. Strangelove]Way to go, Titan ! En het was pas je tweede post ! Tip: grijze reactie hebben betrekking op een eerder uitzending.[/quote] Twee posts en nu al een opmerking gemaakt die vrijwel onmogelijk te overtreffen valt. Ik zou stoppen op m'n hoogtepunt.

    als reactie op de film Heavenly Creatures

  • @DelliPeter [quote="filmtotaal"]Team America streeft als internationale politiemacht wereldwijde stabiliteit na, op alle gebied: economisch, militair, cultureel en seksueel.[/quote] Ik snap niet dat je dan nog steeds niet ziet dat Bush en zijn "war on terror" juist het grote mikpunt is van de film.

    als reactie op de film Team America: World Police

  • [quote=Bolo]Reageren op The Kingpin heeft weinig zin meer jongens... take my word for it. 8-)[/quote] Weer dictatortje aan het spelen Bolo? [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v257/Kwido/kim_jong_il_smile.jpg[/IMG]

    als reactie op de film Trainspotting

  • [quote=Moviemagic]Wilde net zeggen. Deze komt bijna net zo vaak langs als mijn schoonmoeder. (En gelukkig is er daar maar 1 deel van).[/quote] Stelt je schoonmoeder het op prijs dat je d'r vergelijkt met een vervloekt opgezet lijk?;)

    als reactie op de film The Mummy

  • [quote=ikke]... IMDB en FT lijken over het rapport cijfer nogal te verschillen, ik w8 verdere reacties af..[/quote] Met 26 stemmen is het nog geen betrouwbaar cijfer te noemen.

    als reactie op de film Lucía y el sexo

  • [quote=LordOgre]Deze film staat op IMDB niet eens vermeld onder Alan Rickman's naam... :s[/quote] Hij staat er wel degelijk vermeld als acteur in deze film.

    als reactie op de film Dark Harbor

  • Geweldige film van Coppola vol paranoia en suspense. Gene Hackman zet een geweldige rol neer. Ik snap niet dat deze film in de tijd dat hij uit kwam volledig geflopt is.

    als reactie op de film The Conversation

  • [quote=Jules]Ik neem het terug het is helemaal geen leuke film . Het is heel erg nep en saai.[/quote] Je verwachtte een uiterst realistische marionettenfilm?

    als reactie op de film Team America: World Police

  • [quote=madmaximian]Het is dus gewoon de Japanse versie van Sky captain; and the world of tomorow. Die was overigens best lachen. Casshern schijnt net als Sky captain volledig met geanimeerde achtergronden te zijn.[/quote] Alleen je laatste zin klopt.

    als reactie op de film Casshern

  • [quote=Marty Feldman]GETVER ! nu ik door 3 pagina's van reacties heb gebladerd kan ik maar 1 ding concluderen: dit is een film voor softies ! B-)[/quote] Inderdaad Marty, als ik zo'n bikkel als jou was zou ik vanavond gewoon wat hardcore My Little Pony DVD'tjes opzetten. [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v257/Kwido/Film/B0004Z349U.jpg[/IMG]

    als reactie op de film Gattaca

  • Nog drie votes en we hebben meer stemmen gegeven dan alle bezoekers op IMDb bij elkaar. Ik ga hem misschien nog wel kijken ook. Een "zo fout dat ie goed is" film.

    als reactie op de film Termination Man

  • Cerebrosus maakt inderdaad een aantal sterke punten. Elke filmframepje zou je in kunnen lijsten en aan je muur kunnen hangen, maar de verhaalvertelling is zeer onsamenhangend. Het acteerwerk vond ik voldoende, maar niet bijzonder. Omdat ik het toch zo visueel overdonderend vond, zou ik hem toch nog een magere voldoende geven, en niet een één, wat toch een beetje erg streng is.

    als reactie op de film Casshern

  • [quote=ASHWIN102]"Opportuniteit" staat stoerder omdat dit een afbastering of anders gezegd een eigen gemaakte woord is uit het Engels. Daarmee lijkt de tekst wat aangekleder terwijl het woord niet in de dikke Van Dale voorkomt. Desalnietemin ben ik wel benieuwd naar de film! :D[/quote] Een "barbarisme" of "anglicisme" is de juiste term.

    als reactie op de film Batman Begins

  • [quote=Jules]... En die spons heeft een homo stem...[/quote] Je kan zo bij die Amerikaanse christenfundamentalisten.

    als reactie op de film The SpongeBob SquarePants Movie

  • Het verhaal lijkt sterk op Kelly's Heroes, alleen met een maatschappijkritisch tintje t.o.v. de dubieuze rol van de V.S. die ze hadden bij het (niet) steunen van het Iraakse verzet. Deze kritiek was beter tot uiting gekomen bij een wat minder moralistisch einde van de film

    als reactie op de film Three Kings

  • Plot:[i]"Borstmonster wil een kindje"[/i] Leuke pulpfilm zonder pretenties. Als je er niet te veel van voorstelt is ie best vermakelijk.

    als reactie op de film Species

  • Zwaar teleurstellende film. Ik wist niet dat de makers van Southpark tot zoiets onleuks in staat waren.

    als reactie op de film Orgazmo

  • [quote=JLB]... Dit deel kan zich meten met de betere maffiafilms[/quote] Understatement of the year.

    als reactie op de film The Godfather: Part II

  • Pure pulp waarin Rutger Hauer het westerse antwoord op Zatoichi, de blinde zwaardvechter, speelt. Deze film heeft totaal geen pretenties en logica (een blinde achter het stuur in een autoachtervolging) en is daardoor eigenlijk wel heel erg leuk. [rating 3.5]

    als reactie op de film Blind Fury

  • [quote=hermit elephant]Je bedoelt acteren??? In een Star Wars-film????[/quote] De computer kan dat tegenwoordig heel goed nabootsen. ;)

    als reactie op de film Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith

  • Gelukkig heeft deze versie een happy end zodat het Amerikaanse publiek beter kan slapen.

    als reactie op de film The Vanishing

  • Werkelijk alles aan deze film is ondermaats en dat valt niet te compenseren met het grote aantal sfx die er waarschijnlijk ingegooid zijn om je aandacht af te leiden van het verschrikkelijke acteerwerk en het nog ergere script. Zware teleurstelling en ik ben niet eens een striphater.

    als reactie op de film Spawn

  • [quote=Bolo]Zeg... is dit niet die film waarin Steven Seagal iedereen aan gort slaat?[/quote] Nee... dit is zijn variant op [i]Steel Magnolia's[/i]. Drama van de bovenste plank en een echte "tearjerker".

    als reactie op de film On Deadly Ground

  • [quote=onzehans]Goedemorgen: waarom is deze film niet op TV?[/quote] Misschien dat degene die de film moest opstarten om half drie 's nacht's in slaap is gevallen.

    als reactie op de film Diabolique

  • Murray is cynischer en sarcastischer dan de originele Scrooge... lekker wrange humor. :E

    als reactie op de film Scrooged

  • [quote=_Forumhoer] ... ** ik zou hem wel willen kijken maar ik heb geen BBC 1 en hij begint te laat, though ik de volgende dag wel naar school moet natuurlijk. ... [/quote] Volgens mij kan iedereen BBC 1 en 2 gewoon via de antenne ontvangen in Nederland.

    als reactie op de film The Beach

  • Leuke zwarte comedie met een sterke rol van Ron Perlman als manipulatieve slechterik.

    als reactie op de film The Last Supper

  • In de V.S. zit bij deze film als eerte de trailer van Episode III soms voor de film. Misschien een tip voor de Star Wars-fanaten hier.

    als reactie op de film The Incredibles

  • Wat wordt deze film op FT belachelijk laag gewaardeerd. Geweldige acteerprestaties van alle acteurs, maar met name Alec Baldwin en Jack Lemmon steken er nog eens bovenuit. Het karakter van Jack Lemmon heeft ook nog eens het Simpsons-typetje [i]Gil[/i] opgeleverd. [img]http://homepages.nildram.co.uk/~mac/simpsons/gil.gif[/img]

    als reactie op de film Glengarry Glen Ross

  • [quote=johannes]... Echt een mooie film met bittere serieuze ondertoon. Om hem nu comedy te noemen ......nou nee[/quote] Een satirische film is een comedy, of de humor nu wrang is of niet. Ik kon er zeer hard om lachen, hoewel het natuurlijk erg is dat in de werkelijkheid spindoctors zo'n verschrikkelijk grote macht hebben.

    als reactie op de film Wag the Dog

  • [quote=Petermans]En ik maar denken dat het vooral [b]filmliefhebbers[/b] zijn die hier posten.......[/quote] Ik ben een filmliefhebber. Daarom stem ik altijd klakkeloos op tien bij elke film en probeer kritiek zoveel mogelijk te mijden. Critici zijn azijnpissers!

    als reactie op de film Reindeer Games