ruben Avatar

ruben

Laatste reviews

Instinct(1999)

"...Feit is dat het aanbod in de Nederlandse bioscopen, videotheken & dvd-winkels vooral Amerikaanse films betreft. En dat vind ik jammer. Pas het..."

The Passion of the Christ(2004)

"...Voor de geestelijke wereld heb je psychologie :) Weet je dat er een religie-kwab in de hersenen bestaat, die, als je die prikkelt, de persoon..."

The Passion of the Christ(2004)

"...Nou, je kunt niet ontkennen dat uit naam van 'het ware geloof' heel wat bloed vergoten is. En iedereen had daar zo zijn eigen bedoeling mee, maar..."

The Passion of the Christ(2004)

"...Dus behalve dat christendom een religie is met een bloedschuld - een heel verwerpelijk fenomeen, net als chantage - vinden de christenen ook nog 's..."

Pearl Harbor(2001)

"...Heb deze film in een bioscoop in Jordanië gezien...en dat is dan ook de enige goeie herinnering die ik er aan heb (mensen lopen daar gewoon rond in de..."

Laatste reacties

"...Wat een sadistische kutfilm. Heeft werkelijk niets met 'nostalgie' te maken. Daarvoor is de toon te cynisch, te nihilistisch. Dom geweld. Maar dan die vorm die niet vermakelijk is...."
The Expendables
"...[quote=Muufley]Jij moet echt wel niets van de film geweten hebben alvorens hem te gaan zien om tot zo'n uitspraak te komen. Het was volkomen duidelijk wat voor film het is en wat je ervan kon verwachten. Om hem dan nog te gaan zien en het een kutfilm......"
The Expendables
"...[quote=13204]Jij had het liever zo gezien? [url=http://www.youtube.com/watch?v=q8Q4JQUEA7U&p=60328317A39F445A&playnext=1&index=11] Rambo 2 [/url] Nee sorry ik zie weinig verschil tussen de '80 filmjes qua sadisme. Alleen een modernisatie van de ma......"
The Expendables
"...Dude, ik zeg net dat het bij Predator of Commando wel heel duidelijk én urgent was. Hier niet...."
The Expendables
"...Waren het 2 schurken? Was me totaal ontschoten :) Maar nee, ben het toch niet met je eens. De voorbeelden die ik noemden waren veel helderder qua motivatie, qua inzet. Die ontbrak hier volkomen. Er waren wel zoiets als dialogen, maar dat was slechts......"
The Expendables

laatste ratings

ruben heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

ruben heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.