ruben Avatar

ruben

Laatste reviews

Instinct(1999)

"...Feit is dat het aanbod in de Nederlandse bioscopen, videotheken & dvd-winkels vooral Amerikaanse films betreft. En dat vind ik jammer. Pas het..."

The Passion of the Christ(2004)

"...Voor de geestelijke wereld heb je psychologie :) Weet je dat er een religie-kwab in de hersenen bestaat, die, als je die prikkelt, de persoon..."

The Passion of the Christ(2004)

"...Nou, je kunt niet ontkennen dat uit naam van 'het ware geloof' heel wat bloed vergoten is. En iedereen had daar zo zijn eigen bedoeling mee, maar..."

The Passion of the Christ(2004)

"...Dus behalve dat christendom een religie is met een bloedschuld - een heel verwerpelijk fenomeen, net als chantage - vinden de christenen ook nog 's..."

Pearl Harbor(2001)

"...Heb deze film in een bioscoop in Jordanië gezien...en dat is dan ook de enige goeie herinnering die ik er aan heb (mensen lopen daar gewoon rond in de..."

Laatste reacties

"...[quote=chuz]ja alleen gaat deze recensie nauwelijks in op de inhoud van de film maar eerder op de vorm en de voorbeeldjes die als illustratie zijn toegevoegd. Wat betrefd de inhoud gaat de argumentatie niet verder dan dat die "natuurlijk niet waar i......"
What the #$*! Do We
"...'t schijnt overigens dat de mini-serie beter is dan de film. Iemand die dat kan bevestigen?..."
Sense and Sensibility
"...Tuurlijk is dat kort door de bocht, maar ik heb een tijdje geleden voor de grap eens wat cijfers van films op FT opgezocht. Standaard scoren arthousefilms lager dan IMDB en hollywoodfilms hoger. Hoe verklaar je dat dan?..."
The Station Agent
"...Mijn recensie: [url=http://www.filmtotaal.nl/module.php?section=newsDetails&newsID=4949 ]http://www.filmtotaal.nl/module.php?section=newsDetails&newsID=4949[/url] 4.5 uit 5 Dat de film hier weer lager scoort dan op IMDB heeft gewoon te maken......"
The Station Agent
"...Ik word altijd een beetje moe van die visioenen-schrikeffecten. Men ziet iets engs (begeleid door een luide knal in de soundtrack, natuurlijk), knippert met de ogen en het is weg. Dit gebeurt hier keer op keer. Vermoeiend, saai en eigenlijk helemaal......"
The Gathering

laatste ratings

ruben heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

ruben heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.