Nieuwe setfoto 'Mission Impossible - Dead Reckoning' onthult vliegtuigstunt

Wat gaat Tom Cruise nú dan weer doen?

Deze zomer kunnen we weer knotsgekke stunts verwachten van Tom Cruise in Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One. We kregen al eerder een trailer en een special te zien van een bizarre stunt, echter blijkt nu ook dat we met deze nieuwe film wederom de lucht in zullen gaan.

Het is alweer 5 jaar geleden sinds Mission: Impossible - Fallout uitkwam in de bioscopen. De nieuwe film, Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One is back-to-back opgenomen met Mission: Impossible - Dead Reckoning Part Two.

Stunts
Er is vooralsnog niet veel bekend over het plot, echter kregen we al een trailer vol met actie te zien. De Mission: Impossible-films zijn vaak overbeladen met bizarre stunts die hoofdrolspeler Tom Cruise maar al te graag zelf uitvoert.



In een nieuwe setfoto, gedeeld door regisseur Christopher McQuarrie, lijkt het erop dat er ook enkele actiescènes in de lucht zijn opgenomen. Voor Tom Cruise is dit niets nieuws, gezien zijn werk in Top Gun en Top Gun: Maverick.



Cast
Naast Tom Cruise komen er andere bekenden terug naar het grote witte doek. Zo zijn er onder andere rollen weggelegd voor Simon Pegg, Rebecca Ferguson en Ving Rhames.

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One is vanaf 14 juli te zien in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair