Ana de Armas is misschien wel de grootste ster van dit moment: Bekijk hier haar beste films!

Ana de Armas is misschien wel de grootste ster van dit moment: Bekijk hier haar beste films!

De actrice lijkt niet te stoppen

Deze week krijgt Ghosted met Captain America-acteur Chris Evans en Ana de Armas een release op Apple TV+. FilmTotaal zette op een rijtje waar je eerdere topfilms van de Cubaanse Ana de Armas kan streamen.

Ana de Armas is momenteel niet weg te denken uit Hollywood. De actrice is sinds 2016 actief en haar populariteit lijkt alsmaar te stijgen. Hieronder tref je verschillende films van Ana de Armas en waar je ze kan streamen.

Blonde (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andrew Dominik | Cast: Ana de Armas, Bobby Cannavale, Lucy DeVito, Adrien Brody | Netflix
In deze film speelt Ana de Armas niemand minder dan Hollywood-icoon Marilyn Monroe. Alhoewel de film het flink kreeg te verduren van zowel critici als het publiek, is de prestatie van Ana de Armas noemenswaardig. De actrice kreeg een Oscarnominatie voor haar vertolking, daarmee is ze ook meteen de eerste Cubaanse actrice die dergelijke nominatie in de wacht sleepte.

Knives Out (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rian Johnson | Cast: Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis | HBO Max
Het eerste deel van de 'Knives Out'-franchise markeerde tevens de eerste samenwerking tussen Ana de Armas en Daniel Craig. Deze vermakelijke whodunnit-film met een absolute sterrencast houdt je op het puntje van je stoel. Regisseur Rian Johnson maakte onlangs een vervolg, waar De Armas helaas niet in te zien is. Elke film betreft namelijk een moordzaak bekeken door de ogen van Detective Benoit Blanc (Daniel Craig).

No Time to Die (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cary Fukunaga | Cast: Daniel Craig, Ana de Armas, Rami Malek, Léa Seydoux | Amazon Prime
Alsof haar carrière nog niet goed genoeg op de rit was, kreeg Ana de Armas ook de kans om in de 25e Bond-film te spelen. Alhoewel haar verschijning van korte duur is, spat de chemie tussen haar en hoofdrolspeler Daniel Craig van het scherm. 'No Time to Die' markeerde het einde van het Daniel Craig-tijdperk binnen de Bond-franchise. Een absolute aanrader.

Knock Knock (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Eli Roth | Cast: Keanu Reeves, Lorenza Izzo, Ana de Armas, Aaron Burns | HBO Max
'Knock Knock' is een bizarre film die begint als een doorsnee Amerikaanse familiefilm. Nog geen halfuur later verandert deze prent, met Keanu Reeves in de hoofdrol, in een regelrechte nachtmerrie. Deze erotische psychologische thriller verbaast ieder moment en speelt met je emoties.

The Gray Man (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anthony Russo, Joe Russo | Cast: Ana de Armas, Ryan Gosling, Chris Evans, Jessica Henwick | Netflix
In 'The Gray Man' is Ana de Armas de sidekick van niemand minder dan Ryan Gosling. In deze zenuwslopende klopjacht worden Gosling en De Armas op de hielen gezeten door Chris Evans. Met 'Avengers: Endgame'-regisseurs Anthony en Joe Russo aan het roer verveelt deze film alles behalve.

NieuwsFilm

meest populair