Nostalgische trailer 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' raakt fans in het hart

Nostalgische trailer 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' raakt fans in het hart

Een nieuwe trailer die zoals vanouds aanvoelt

Een paar dagen geleden zagen we een ontroerde Harrison Ford op Cannes Filmfestival, maar vandaag is het aan de fans om een traantje weg te pinken bij de nieuwe trailer van Indiana Jones and The Dial of Destiny.

De film ontving van filmcritici minder enthousiast geluid. Maar fans van de franchise vinden dit onzin en rennen weg van dit gigantische rotsblok van kritiek.

Liefde op het vijfde gezicht
In de reacties onder de trailer laten de fans hartstochtelijk van hun horen:

"Laat die critici maar! Ik weet precies wat ik wil in een 'Indiana Jones'-film en tot nu toe lijkt dit perfect te zijn! Laat ze een poepie ruiken Indiana Jones!," aldus Chilimai

richh6001 laat ook weten dat hij geen filmcritici nodig heeft om zijn mening te vormen: "Ik heb geen critici nodig om mijn enthousiasme voor de film te valideren. Ik heb er zin in! Kom op Indy!"

Kippenvel
napsbrickrailways5997 schrijft: "Ik kreeg kippenvel toen de 'Ark Theme' begon." De 'Ark Theme' is muziek gecomponeerd door John Williams en is tot nu toe te horen geweest in Indiana Jones and the Raiders of the Last Ark, Indiana Jones and the Last Crusade, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull en nu in de trailer (en wellicht de film) van Indiana Jones and the Dial of Destiny.



Naast de nostalgische muziek worden ook nazi's en boobytraps uit de gouden trukendoos getoverd en zien we Indy racend maneuvreren door Tangier, Marokko. De archeoloog is nog net zo heldhaftig als in de voorgaande vier films uit de franchise."De grootste held uit de geschiedenis," zoals de trailer zelf al zegt.

Ford schittert net zo hard als de 140 karaat 'Eye of the Peacock'
RigbyTheGamer schrijft: "Dit is waarom wij, de fans, het werk van de enige echte Harrison Ford als Indiana Jones zo waarderen. Harrison Ford is één van de laatste filmsterren die zo kan schitteren op het scherm."



Indiana Jones and the Dial of Destiny zal vanaf 28 juni aankomende zomer in de Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair