Ongekende lengte: nieuwste 'Mission: Impossible'-film duurt langer dan ooit tevoren

Dat wordt smullen voor de fans


Na vele jaren wachten is het dan bijna zover. Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One krijgt deze zomer eindelijk een release. Alhoewel de studiobazen eerder al een indicatie gaven van de totale speelduur van de nieuwste film met Tom Cruise, lijkt de speelduur nu definitief te zijn gemaakt.

Het afwachten lijkt zich voor de liefhebbers van de Mission: Impossible-films nu ook uit te betalen. Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One wordt officieel de langste film uit de geschiedenis van de populaire franchise.

Record
Nieuwsoutlet IGN maakte onlangs bekend dat Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One een speelduur zal krijgen van maar liefst 156 minuten. Dit betekent dat de film 10 minuten langer zal duren als Mission: Impossible - Fallout

De speelduur van 156 minuten is exclusief de aftiteling, die daar dus nog bovenop zal komen. Als het aan regisseur Christopher McQuarrie had gelegen, duurde de film echter nog wel wat langer.

Filmstudio
De eerste versie van Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One duurde iets langer als drie uur. Paramount Studios wilde dit echter ingekort hebben, gezien hij "simpelweg te lang is. Wij schreven hier eerder deze maand al over.Alhoewel de studio kritisch was over de totale speelduur, was er wel veel lof voor de actiefilm. Volgens Paramount Global-CEO Bob Bakish is de film namelijk "krankzinnig en een enorm spannende rit.

Plot
Terwijl de releasedatum steeds meer dichterbij komt, is er weinig bekend omtrent de plot van de film. De officiële synopsis is kort en bondig: "Ethan Hunt en het team van IMF moeten een gevaarlijk wapen zien te vinden voordat het in de verkeerde handen valt".Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One krijgt 12 juli een release. Bekijk de trailer hieronder:NieuwsFilm

meest populair