Kijktips: 3 superheldenfilms van 'The Flash'-studio DC

Kijktips: 3 superheldenfilms van 'The Flash'-studio DC

Voor de liefhebber van het genre.

Kijktips voor de superheldenfan! Volgende week racet The Flash de bioscoopzalen binnen. Deze drie superheldenfilms van DC, die allemaal op HBO Max te vinden zijn, mag de liefhebber niet missen.

Zack Snyder's Justice League (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Ben Affleck, Gal Gadot, Ray Fisher, e.a. | Kijk direct
Na de dood van Superman, is de aarde kwetsbaarder dan ooit. Batman bundelt zijn krachten met Wonder Woman om een nieuw team superhelden te werven en de wereld te beschermen tegen de buitenaardse schurk Steppenwolf, die op zoek is naar drie magische kubussen om een missie voor een nog grotere dreiging te volbrengen.



Wonder Woman (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Patty Jenkins | Cast: Gal Gadot, Chris Pine, David Thewlis, e.a. | Kijk direct
Wanneer de Britse piloot Steve Trevor met zijn vliegtuigje neerstort voor de kust van Themyscira, het van de buitenwereld afgeschermde Amazonen-eiland, leert Wonder Woman over een oorlog in de mensenwereld die miljoenen levens dreigt te vernietigen. De heldin besluit met Trevor mee te gaan om in te grijpen. Hierbij ontdekt zij haar ware krachten.



Birds of Prey (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cathy Yan | Cast: Margot Robbie, Ella Jay Basco, Ewan McGregor, e.a. | Kijk direct
Na haar breuk met de Joker, probeert de knettergekke Harley Quinn een jong meisje genaamd Cassandra Cain uit de klauwen te houden van de flamboyante gangster Roman Sionis. Zij heeft een diamant met waardevolle informatie van hem gestolen. Harley werkt hierbij, tegen haar zin in, samen met een team van krachtige vrouwen: Black Canary, Huntress en Renee Montoya.



NieuwsFilm

meest populair