Megan Fox klaagde over 'Transformers'-regisseur Michael Bay en werd ontslagen

Megan Fox klaagde over 'Transformers'-regisseur Michael Bay en werd ontslagen

Misschien had ze het net iets anders kunnen verwoorden

Het leven in Hollywood is meer dan alleen glitter en glamour. De filmwereld staat bekend als een competitieve wereld en als een plek waar ego's met elkaar kunnen botsen. Zo kan één foute opmerking over iemand met wie je samenwerkt, je de kop kosten.

Actrice Megan Fox, bekend van films als Transformers en Jennifer's Body, moest het ontgelden toen ze negatief sprak over Transformers-regisseur Michael Bay. Maar eerlijk is eerlijk, waren haar uitspraken wel zo verstandig?

Transformers
Het leek voor Megan Fox alleen maar mee te zitten. De Amerikaanse actrice brak wereldwijd door met Transformers en de daaropvolgende sequel Transformers: Revenge of the Fallen. Toch gooide de actrice haar eigen ruiten in, met ontslag tot gevolg.

In een interview met Wonderland Magazine, ter promotie van haar film Jennifer's Body, vertelde de actrice openlijk over haar ervaringen op de filmset van Transformers. Ook deelde ze haar ongezouten mening over regisseur Michael Bay

Nazi
Volgens de actrice is Michael Bay een ware tiran: "Hij wil als Hitler zijn en zo is hij ook. Hij is een nachtmerrie om mee samen te werken. Buiten de filmset om is hij wel grappig, omdat hij geen sociale vaardigheden heeft", aldus Fox.



Deze opmerkingen schoten Michael Bay overduidelijk in het verkeerde keelgat. De actrice werd ontslagen van de set van Transformers: Dark of the Moon en werd vervangen door Rosie Huntington-Whiteley

Steven Spielberg
Naar verluidt was het niet Michael Bay die de stekker trok uit de rol van Megan Fox in de Transformers-franchise. Topregisseur Steven Spielberg, die als uitvoerend producent aan de films werkte, eiste na het interview haar ontslag.



Volgens Michael Bay was Megan Fox op de set van Transformers 3 alles behalve aanwezig, "Het was alsof ze er niet wilde zijn. Na de Hitler-opmerkingen belde Steven Spielberg op en zei : 'Ontsla haar nu'", aldus Bay.

Carrière
Het lijkt erop dat het ontslag van Megan Fox ook alles behalve goed is geweest voor haar filmcarrière. Michael Bay castte de actrice nog in Ninja Turtles en de daarop volgende sequel, maar echte grote blockbusters zijn daarna uitgebleven.



Hoewel Megan Fox nooit meer dergelijke interviews heeft gegeven, blijkt het Michael Bay-incident voldoende te zijn geweest om ooit nog serieus genomen te worden in Hollywood. Fans van de Transformers-films wachten nog altijd op haar comeback, al lijkt de kans momenteel erg klein.

NieuwsFilm

meest populair