3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Op streaming en VOD is een hoop geweldige content te vinden: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Flash (2023)
Regie: Andy Muschietti | Cast: Ezra Miller, Michael Keaton, Sasha Calle, e.a. | Te zien op: HBO Max
Barry Allen alias The Flash wil de moord op zijn moeder voorkomen door op hoge snelheid terug in de reizen. Met deze actie rommelt hij echter zodanig met de tijdlijn dat hij in een ander universum belandt. Daar ontmoet hij een oudere Bruce Wayne alias Batman die met pensioen is en een Supergirl in plaats van Superman. Samen nemen zij het op tegen meerdere vijanden. Ondertussen blijft The Flash de hoop houden zijn missie te volbrengen.Jungle Cruise (2021)
Regie: Jaume Collet-Serra | Cast: Dwayne Johnson, Emily Blunt, Jack Whitehall, e.a. | Te zien op: Disney+
Lily Houghton reist naar het regenwoud van de Amazone om daar een oeroude boom met ongekende helende krachten op te sporen om de toekomst van de geneeskunde te veranderen. Ze doet daar een beroep op de diensten van kapitein Frank Wolff, die zijn charmante, maar gammele boot verhuurt. Samen gaan ze op een geweldige, maar gevaarlijke reis.The Lost Daughter (2021)
Regie: Maggie Gyllenhaal | Cast: Olivia Colman, Dakota Johnson, Ed Harris, e.a. | Te zien op: Netflix
Literatuurprofessor Leda zoekt rust op een Grieks strand. Deze wordt verstoord wanneer een luidruchtige Amerikaanse familie arriveert. Leda raakt langzaam geobsedeerd door de jonge moeder Nina en haar dochtertje. Wanneer het kind plotseling verdwijnt, wordt Leda overvallen door de geheimen uit haar eigen verleden.NieuwsFilm

meest populair