Voordat 'Euphoria'-fans schreeuwden om een horrorfilm, werkte Sydney Sweeney al aan 'Immaculate'

Voordat 'Euphoria'-fans schreeuwden om een horrorfilm, werkte Sydney Sweeney al aan 'Immaculate'

"Iedereen zei: 'Een horrorfilm! Geef ons een horrorfilm!'", aldus Sydney Sweeney.

De doodsbange uitdrukkingen van Sydney Sweeney in het tweede seizoen van HBO-serie Euphoria waren zo overtuigend, dat het gezicht van de actrice trending was in memes op sociale media.

Fans van de serie verklaarden ook dat Sweeney de perfecte actrice zou zijn voor een horrorfilm. "Iedereen zei: 'Een horrorfilm! Geef ons een horrorfilm!'", aldus Sweeney. Wat ze niet wisten, is dat de actrice ze allang voor was.

Een geheim
In een interview met The Hollywood Reporter vertelt de actrice:"Ik had het script van Immaculate al, dus ik was erg opgewonden om de reacties van iedereen op Euphoria seizoen twee te zien. Ik had zoiets van: 'Wacht maar af! Ik heb iets voor je in petto.' Ik heb het lang voor me gehouden."

Vanaf 4 april is Sweeney te zien in de horrorfilm Immaculate, geregisseerd door Michaël Mohan.

Een Italiaans klooster en een wonderbaarlijke zwangerschap
Immaculate gaat over Cecilia, een vrouw die na een bijna-doodervaring toegewijd is aan haar geloof. De vrouw besluit te vertrekken naar een klooster in het Italiaanse platteland en raakt op een wonderbaarlijke manier zwanger. De vrouw wordt beschouwd als de nieuwe heilige maagd Maria.



Maar zoals je ziet in de trailer is dit klooster niet zo "puur" als het op het eerste gezicht lijkt. Al snel wordt het Cecilia duidelijk dat het klooster gruwelijke geheimen verbergt.

NieuwsFilm

meest populair