De nieuwe 'Wolf Man' ondergaat een teleurstellende transformatie

De nieuwe 'Wolf Man' ondergaat een teleurstellende transformatie

Universal kondigde aan dat de Blumhouse-reboot wordt uitgesteld naar januari 2025.

Vlak nadat de opnames van start zijn gegaan, komt het nieuws dat de Blumhouse-reboot van Wolf Man met drie maanden wordt uitgesteld.

De reboot staat voor nu dus gepland voor een release in januari 2025.

Een dodelijk roofdier
De opnames zijn vorige week begonnen in Nieuw-Zeeland en het was nog maar een paar dagen geleden dat de synopsis van de film werd onthuld.

Volgens de synopsis zijn Christopher Abbott en Julia Garner de ouders van een gezin dat "geterroriseerd wordt door een dodelijk roofdier"

Wolf Man, The Wolf Man en The Wolfman
Abbott speelt Larry Talbot, die uiteindelijk de enige echte Wolf Man wordt. Het monster werd eerder gespeeld door Lon Chaney Jr. in The Wolf Man uit 1941 en door Benicio del Toro in The Wolfman uit 2010.



De planning van Universal
Niet alleen de Wolf Man-reboot, geregisseerd door Leigh Whannel werd verschoven op de planning. Horrorfilm The Women in The Yard werd door Universal geheel van de planning gehaald.

Nog genoeg te griezelen
Maar niet getreurd, want Universal heeft voor 2024 nog genoeg horrorfilms voor ons op de planning staan. Zo is Abigail vanaf 14 april, Speak No Evil vanaf 8 augustus en ten slotte Nosferatu van Robert Eggers rond de kerstdagen, te zien in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair