Schrijver van 'Saw 11' geeft een update over het "boze" vervolg

Schrijver van 'Saw 11' geeft een update over het "boze" vervolg

De schrijver geeft aan dat het werken aan een vervolg al gaande is sinds december en vertelt meer over het thema van de elfde film.

Schrijver Marcus Dunstan vertelt in een interview met Sceenrant over de langverwachte elfde Saw-film.

Oorspronkelijk zou Saw XI slechts een jaar na de tiende film uitkomen, maar mede door de schrijversstaking van 2023 werd de releasedatum een jaar verplaatst.

Bezig met het script
Nu heeft Dunstan, schrijver van Saw XI en tevens van vijf eerdere Saw-films, bekendgemaakt dat hij momenteel bezig is met het script van de nieuwste toevoeging aan de horrorfranchise.

"We schrijven momenteel 'XI' en Kevin Greutert keert terug als regisseur," aldus Dunstan.

Boos
De schrijver geeft ook aan dat het werken aan een vervolg al gaande is sinds december en dat de nieuwe film "iets nieuws vertelt" en het een "boos" thema heeft.In de eerdere "boze" tiende film gingen we terug in de tijd, zodat we de 81-jarige acteur Tobin Bell nogmaals als John Kramer ofwel Jigsaw konden zien.

Spoilers hieronder over de tiende film
Het is nog niet bekendgemaakt waar het verhaal van de elfde film over gaat, maar hoogstwaarschijnlijk gaat de film verder waar Saw X ophield.De postcreditscène van Saw X onthulde dat John Kramer gedurende de hele film met detective Hoffman heeft samengewerkt.

Detective Hoffman
In 2023 interviewde Dexerto de Saw X-producent Mark Burg en vroeg naar een eventueel vervolg dat zich meer richt op het karakter van Hoffman.

Hierop antwoordde Burg: "Mocht Lionsgate nog een Saw-film willen maken, dan is dat precies waar we heen gaan met de volgende."

Wanneer worden er weer dodelijke spelletjes gespeeld?
Het is nog even afwachten wat de concrete plannen zijn voor Saw XI's verhaal, wat al wel concreet is, is dat de nieuwe geplande Amerikaanse releasedatum 26 september 2025 is.NieuwsFilm

meest populair