Sam Worthington de nieuwe Dracula?

De ster van Avatar wordt tegenwoordig bijna aan elk groot project gelinkt...

Sinds Avatar wordt Sam Worthington ongeveer met elk project verbonden dat ook maar een beetje groot is. Regisseurs doen er alles aan om de beste man in hun film te krijgen. Zo zagen we hem al in Terminator Salvation en is hij in de toekomst te zien in Clash Of The Titans, The Debt en Last Night.

Een project dat we daar volgens Latino Review aan toe mogen voegen is Dracula: Year Zero, waarin Worthington de titelrol zal gaan vertolken. De film wordt geregisseerd door Alex Proyas.

Dracula: Year Zero wordt een oorsprongsverhaal en negeert de Bram Stoker roman compleet. Het verhaal volgt Vlad the Impaler, de legendarische Roemeense heerser die er een gewoonte van maakte om zijn vijanden te spietsen. Uiteindelijk groeit Vlad uit tot onze bekende bloedzuiger.

De film wordt een episch liefdesverhaal vol enorme gevechten en een hoofdpersonage die uit nobele overwegingen voor het kwade kiest. Worthington zal een gemartelde en heroische ziel spelen, in strijd met de duisternis die binnen hem huist (althans, dan moet hij eerst zijn handtekening zetten).



NieuwsFilm

meest populair