Algemeen

Wie moet vierde Twilight regisseren?

Summit Entertainment benadert een aantal top-regisseurs.

door FilmTotaal op 16.03.2010 om 17:40 in Algemeen
Summit Entertainment wil met de vierde Twilight-film duidelijk niet over 1 nacht ijs gaan. Volgens Entertainment Weekly heeft de studio tot nu toe tenminste drie regisseurs benaderd te weten: Sofia Coppola (Lost in Translation), Gus Van Sant (Milk) en Bill Condon (Dreamgirls). Niet de minste namen. Gus Van Sant heeft ondertussen bevestigt dat hij is gebeld. Coppola en Condon hullen zich nog in stilzwijgen. Ondanks het feit dat de wereld verdeeld is in Twilight voor- en tegenstanders, zal een dergelijke regieklus natuurlijk 'mucho dinero' in het laatje brengen. The Twilight Saga: Breaking Dawn zal zeer waarschijnlijk, net als de laatste Harry Potter, in 2 delen in de bioscoop gaan draaien.

No decisions are likely to be made until the studio delivers screenwriter Melissa Rosenberg’s detailed outline to the directors. That should happen sometime next week. Until then we can just wonder how these three very diverse directors will approach Bella’s controversial birthing scene.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kurtje79

Avatar

Niemand! Stoppen met die Twilight rommel.

PKP

Avatar

Kurtje79 "Niemand! Stoppen met die Twilight rommel."

Alan Smithee mag 'm wel gaan regisseren.

Lelouch

Avatar

Kurtje79 "Niemand! Stoppen met die Twilight rommel."


wat een onzin, het is tegenwoordig de hype om te roepen dat het de slechtste films ooit zijn :S zo slecht zijn ze nou ook weer niet, ik vond ze nog best vermakelijk en ik ben geen meisje...
en wedde dat je ze stiekem toch kijkt

jochemb

Avatar

Uwe boll natuurlijk want zo slaan we twee vliegen in een klap.
Een uwe boll kan geen gameverfilmingen verneuken en twee geen enkele goede regiseur hoeft zijn tijd te verpesten aan het maken van een twilight film.

Maar ja mischien heeft uwe boll genoeg zelf respect om een twilight film af te slaan.

Steve-O

Avatar

Het maakt mij niet uit wie de film gaat regisseren! Als het maar zo snel mogelijk voorbij is:9

PKP

Avatar

Lelouch "wat een onzin, het is tegenwoordig de hype om te roepen dat het de slechtste films ooit zijn :S zo slecht zijn ze nou ook weer niet, ik vond ze nog best vermakelijk en ik ben geen meisje...
en wedde dat je ze stiekem toch kijkt"

Allemaal leuk en aardig, maar hoe zeer jij de reeks kan waarderen, hoe zeer een ander het verafschuwd. Dat heb je met iedere film, de één loves it, en de ander vind het meer dan bagger.

En waarom het relevant is dat je geen meisje bent ontgaat mij een beetje. Tenzij een film uiteraard exclusief voor meisjes is.

ThomasG

Avatar

Ahhh gelukkig is die hype dan ook weer voorbij.

sjorty

Avatar

WTF dit zijn niet bepaald de regisseurs die normaalgesproken benaderd wordt voor dit soort films. Vreemd dat Summit zo'n groot risco lijkt te nemen voor een dergelijke tienermeiden franchise. Ben benieuwd wat dit gaat worden...

Armani

Avatar

Jaa, Sofia Coppola zou echt een briljante keuze zijn. Ben heel benieuwd wat zijn met zo'n film zou doen.

ThaMan

Avatar

Idd het liefste Niemand.
had eens een poging ondernomen om de 2de te zien.
ik ben trots op mezelf omdat ik het een uur had volgehouden.

Decepticon

Avatar

Allemachtig Tako, wat staat er een gigantische spoiler in de tekst, dat had wel even vermeld mogen worden!!!

On topic: mij maakt het niet wie het doet.

Off topic: ik heb net Cabin Fever 2 van Summit gezien, tjonge tjonge wat was dat een gruwelijk, gruwelijk, gruwelijk slechte film!!!! Ik heb hem met pijn uitgekeken. 1 van de slechtste die ik ooit gezien heb. Terwijl de 1e een redelijk leuke horror was.

Decepticon

Avatar

PKP "En waarom het relevant is dat je geen meisje bent ontgaat mij een beetje. Tenzij een film uiteraard exclusief voor meisjes is."
Wil je zeggen dat je niet weet wat de doelgroep hoofdzakelijk is voor deze films?
Tenminste de boeken iig, maar de films ook wel hoor.

Darkman16

Avatar

Het zouw me niet verassen dat de Twilight franchise eerder gedaan zal zijn dan Harry Potter :P

PKP

Avatar

Decepticon "Wil je zeggen dat je niet weet wat de doelgroep hoofdzakelijk is voor deze films?
Tenminste de boeken iig, maar de films ook wel hoor."

Ik weet dat er hordes meisjes helemaal in love zijn met die gozer ja. Maar om nu te zeggen dat het echt perse voor dames bedoeld is? Mwa, vind van niet.

Heb ze beide gekeken (vond er niets aan, maar dat terzijde), maar vond niet dat het op en top 'meisjesding' uitstraalde. Toen ik voor het eerst de trailer van Twilight in de bios zag vond ik het zelfs er wel vet uit zien met die vampiers en shit.

De boeken ben ik niet bekend mee, ik wacht liever op de films. ;)

marcjeb

Avatar

Ik als man vind de films ook zeer vermakelijk om te volgen, het hele sfeertje dat hangt tussen die wolfen en vampiers spreekt me erg aan.. da meisje Bella vind ik maar een trutje dat niet weet wat ze wil.. Ik kijk het meest door en voor die wolfen :P gruwelijke hondjes.

Deel 3 wordt gelukkig wat meer aktie..

NieuwsFilm

meest populair