Captain America: nog 3 te gaan!

Maar Marvel lijkt al een favoriet te hebben voor de rol...

Volgens IESB zijn er nog maar drie acteurs in de race voor de titelrol in Joe Johnstons The First Avenger: Captain America. Het gaat het hier om Chris Evans (The Fantastic Four), Channing Tatum (G.I. Joe) en Sebastian Stan (Gossip Girl). Een tijdje terug werd er een lijstje namen gepubliceerd, waar tot het moment van nu enkele namen van afvielen en aan werden toegevoegd.

Stripartiest/schilder Alex Ross, die in 2008 werkte aan Avengers/Invaders, is het niet eens met de overgebleven namen. Hij is van mening dat er maar één persoon geschikt is voor de rol, namelijk Jon Hamm.

“Captain America is supposed to be the patriarch of the Marvel universe. To get a guy in his early to mid-20s is only thinking about where the character began, not what he ultimately needs to become.”

Pech voor hem dus, want het zal gaan tussen Evans, Tatum en Stan. Van dit rijtje lijkt Marvels voorkeur uit te gaan naar de eerste. Volgens Heat Vision moet Evans wel eerst afzien van de hoofdrol in romcom What's Your Number (met Anna Faris), maar dan mag de acteur zich wel Steve Rogers/Captain America noemen.

Mocht Evans de rol binnenhalen, dan wordt het alweer zijn vijfde comic verfilming. Hij speelde ook al in de twee Fantastic Four films, TMNT, The Losers en Scott Pilgrim vs. The World.

De film verschijnt op 21 juli 2011 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair