Algemeen

Captain America: nog 3 te gaan!

Maar Marvel lijkt al een favoriet te hebben voor de rol...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 20.03.2010 om 17:10 in Algemeen
Volgens IESB zijn er nog maar drie acteurs in de race voor de titelrol in Joe Johnstons The First Avenger: Captain America. Het gaat het hier om Chris Evans (The Fantastic Four), Channing Tatum (G.I. Joe) en Sebastian Stan (Gossip Girl). Een tijdje terug werd er een lijstje namen gepubliceerd, waar tot het moment van nu enkele namen van afvielen en aan werden toegevoegd.

Stripartiest/schilder Alex Ross, die in 2008 werkte aan Avengers/Invaders, is het niet eens met de overgebleven namen. Hij is van mening dat er maar één persoon geschikt is voor de rol, namelijk Jon Hamm.

“Captain America is supposed to be the patriarch of the Marvel universe. To get a guy in his early to mid-20s is only thinking about where the character began, not what he ultimately needs to become.”

Pech voor hem dus, want het zal gaan tussen Evans, Tatum en Stan. Van dit rijtje lijkt Marvels voorkeur uit te gaan naar de eerste. Volgens Heat Vision moet Evans wel eerst afzien van de hoofdrol in romcom What's Your Number (met Anna Faris), maar dan mag de acteur zich wel Steve Rogers/Captain America noemen.

Mocht Evans de rol binnenhalen, dan wordt het alweer zijn vijfde comic verfilming. Hij speelde ook al in de twee Fantastic Four films, TMNT, The Losers en Scott Pilgrim vs. The World.

De film verschijnt op 21 juli 2011 in de Nederlandse bioscopen.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SKREAN

Avatar

Stripartiest/schilder Alex Ross wil John Hamm. Daar sluit ik mij bij aan. John Holm heeft een echte Captain America gezicht. Althans die neem ik serieus als captain, de resterende 3 mensen vind ik maar 'broekjes'en niet serieus te noemen of te nemen. Kan nu al zeggen dat met deze acteurs de gehele film een flop wordt. Lijkt meer dat acteurs worden gecast op basis van vriendjespolitiek dan dat er werkelijk getracht word een boeiend karakter neer te zetten. Met Chris Evans ga ik flashbacks krijgen naar 'The Fantastic Four' wat naar mijn mening een leuke Nickolodeon film was.

martijn1k

Avatar

Op het IMDB profiel van Chris Evans staat al dat hij het gaat doen.
Weet niet in hoeverre zij betrouwbaar zijn daarin natuurlijk.

Verder weet ik niet of ik hem wel zo goed vind voor de rol.

Voor Captain America vind ik een serieuzer "ogende" acteur beter.
On the other hand...misschien kan de man wel heel serieus acteren.

Decepticon

Avatar

timdekw "Die film heb ik nog niet gezien. Staat al een tijdje op mijn to-do lijst ik zal em iets hoger op de lijst plaatsen."
Moet je doen, erg leuke film! Mooie special fx!

timdekw

Avatar

master3d "In Push was Evans ook niet slecht en dat was geen lollige rol:)"

Die film heb ik nog niet gezien. Staat al een tijdje op mijn to-do lijst ik zal em iets hoger op de lijst plaatsen.

master3d

Avatar

In Push was Evans ook niet slecht en dat was geen lollige rol:)

Decepticon

Avatar

Jon Hamm is iid de perfecte keuze, maar ik zie van de "overgebleven" 3 het liefst Chris Evans. Mooie kans voor hem om te bewijzen dat hij zo'n grote superherofilm kan dragen. Deed ie in Push anders wel goed.
Ik zeg maar overgebleven, want straks voegen ze weer iemand anders toe :P

Remco

Avatar

Ik ben eigenlijk sowieso benieuwd naar de film, vond Captain America altijd een coole comic. En veel beroerder dan de eerder (door Cannon) gemaakte Captain America film kan het niet worden :N. Damn wat was die film slecht. The Red Skull die plastische chirurgie ondergaat om weer normaal te lijken O+

abba82

Avatar

Waarom gaan ze niet voor Jon Hamm. Volgens mij is hij geknipt voor C.A.

Als je Evans ziet dan ga je toch aan F4 denken.

Ik hoop maar dat ze voor Jon Hamm gaan. Die gast heeft de looks en postuur voor C.A.

Steve-O

Avatar

Ik vind ze alledrie niet geschikt om de rol van CA te dragen. Maar wie dan wel? Hopenlijk maken ze de goede keuze!

timdekw

Avatar

Als ik dan moet kiezen ga ik voor Chris Evans. Hij deed het erg leuk in de The Fantastic Four films, maar naar mijn weten is Captain America niet zo'n lolbroek, ik ben dus benieuwd of hij de film kan dragen.

Channing Tatum vind ik een emotieloze macho en heeft mij nog niet kunnen overtuigen in een rol.

En wie was die derde ook alweer....