Algemeen

Vervolg '300' maakt langzaam stappen

Regisseur Zack Snyder over de voortgang van 'Xerxes'.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 24.03.2010 om 18:29 in Algemeen
Ook bij Warner Bros is het Avatar-virus uitgebroken, aangezien de studio van plan is om 300 in de 3D-machine te stoppen en de film opnieuw uit te brengen. Regisseur Zack Snyder was aanwezig bij ShoWest en sprak over de eerste test die WB had gedaan met de film. Daarnaast vertelde hij kort hoe het met het aankomende vervolg, Xerxes, gesteld is.

Volgens Snyder heeft WB tien minuten van 300 van 3D effecten voorzien. Het lijkt erop dat de studio momenteel nog een beetje aan het stoeien is met het concept van achteraf 3D toevoegen. Het succes van Clash of the Titans 3D zal ongetwijfeld bepalen of ze er uiteindelijk mee door zullen gaan.

Wat betreft 300-sequel Xerxes wist Snyder te vertellen dat hij momenteel wacht op materiaal van schrijver/artiest Frank Miller:

He’s been working hard, so he’s supposed to show me something really soon; actually in the next few months, he’s going to show me something. There was a big discussion about what we would do for the sequel to ‘300′ and I said, “I didn’t tell Frank what to write the first time, and I’m not telling him what to write this time,” he told us when asked who came up with the idea for Xerxes. “I’ll take it and I’ll adapt it and make it into a movie and I’ll write a screenplay, but I want him to do whatever he thinks. I’m not going to say I’m 100%, like that’s it, but on the other hand, I’m pretty confident it’s going to be awesome. That would be the next thing and then I’m working on a sci-fi thing that Kurt and I are writing together, an original thing.

Xerxes staat gepland voor 2011.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Golden Ghost

Avatar

Breug "Heb jij ff geluk"
Ook Philips is al ver met de ontwikkeling van een 3d tv waar geen bril voor nodig is.

Breug

Avatar

Decepticon "het zal alleen gebeuren als ze het 3D zonder bril ontwikkelen."

Heb jij ff geluk

Decepticon

Avatar

JaxterNL "Hmm, ik vraag me af of er ooit alleen 3D zal zijn. Ik denk dat lang niet iedereen er veel voor voelt om met zo'n brilletje in de bios te zitten om te kijken naar 3D, wat voor mijn gevoel niet heel veel toevoegt aan de beleving van een film."
Ik denk het van niet.
Ook niet op tv, niemand zit te wachten dat je met zo'n achterlijk brilletje op de bank naar je tv moet kijken, het zal alleen gebeuren als ze het 3D zonder bril ontwikkelen.

roobin_22

Avatar

11qqaazz "Vraag me af of er ook 3d contactlenzen zijn..."

Uitkijken met dat soort uitspraken, die zijn geld waard!

11qqaazz

Avatar

Vraag me af of er ook 3d contactlenzen zijn...

JaxterNL

Avatar

Hmm, ik vraag me af of er ooit alleen 3D zal zijn. Ik denk dat lang niet iedereen er veel voor voelt om met zo'n brilletje in de bios te zitten om te kijken naar 3D, wat voor mijn gevoel niet heel veel toevoegt aan de beleving van een film.

TwilekPimp

Avatar

VLT "Was Avatar er maar nooit gekomen..met die verdomde 3D-hype nu. Straks nog 2001:a space odyssey in 3D zeker?"


Was de TV maar nooit gekomen, de radio was toch zo mooi!

Was de auto maar nooit gekomen, paard en wagen was zo leuk!

Als dalijk 3D volwassen is geworden dan weet je niet beter...

hettar

Avatar

VLT "Was Avatar er maar nooit gekomen..met die verdomde 3D-hype nu. Straks nog 2001:a space odyssey in 3D zeker?"

Whoaaaa ik sta al klaar hoor! :D

VLT

Avatar

Was Avatar er maar nooit gekomen..met die verdomde 3D-hype nu. Straks nog 2001:a space odyssey in 3D zeker?

Havoc

Avatar

300 in 3D is niet goed. Die film is geniaal, erg vet, maar hoeft niet weer in de bios. Ik voel er niets voor om die weer in 3D te zien en er weer voor te betalen omdat ik de dvd al in de kast heb staan. Laat oudere films in de waarde zoals ze zijn en richt je gewoon op nieuwe...

benjamin

Avatar

Gaan ze nu serieus elke film die ooit gemaakt is opnieuw uitbrengen in 3D.

Steve-O

Avatar

'aankomend sequel' is toch echt aankomende prequel:9
Ben wel benieuwd wat dit gaat worden, ook al gaat het alleen maar om money, money, money.
Op zich wel leuk dat '300' nog een keer in de bios komt, die heb ik niet op het grote scherm gezien:)