Wie regisseert Mission: Impossible IV?

Er worden zeer interessante namen genoemd.

Met de bekendmaking dat Tom Cruise zijn rol als Ethan Hunt in de Mission: Impossible franchise voor de vierde keer op zich zou nemen, werd ook bekend dat J.J. Abrams, regisseur van het sterke derde deel, geen zin had nogmaals op de regiestoel plaats te nemen.

Wie moest zijn plek overnemen en in de voetsporen van Brian dePalma en John Woo, die de eerste twee delen regisseerden, treden? Brad Bird, Oscarwinnende regisseur van Ratatouille en The Incredibles, staat blijkbaar bovenaan de lijst van Paramount Pictures. Bird heeft met The Incredibles natuurlijk al blijk gegeven van zijn talent voor het maken van goede actiefilms, en het zou erg interessant zijn te zien wat hij doet met zijn eerste live-action film.

Andere regisseurs die op het lijstje van Paramount staan, zijn Ruben Fleischer (Zombieland) en Edgar Wright (Hot Fuzz), maar Bird is op dit moment de belangrijkste kandidaat. De knoop moet wel snel doorgehakt worden aangezien het streven is in de zomer in productie te gaan en de film in mei 2011 in de bioscopen uit te brengen.



NieuwsFilm

meest populair