Alice Eve in Captain America?

Britse actrice is op dit moment de belangrijkste kandidaat voor de vrouwelijke hoofdrol.

Met het officieel bevestigde nieuws dat Chris Evans de rol van Captain America op zich gaat nemen in de nieuwste Marvel film, begon ook de speculatie over de actrices die in de running waren voor het spelen van zijn love interest Peggy Carter. Emily Blunt, Keira Knightley en Alice Eve waren de belangrijkste kandidaten en waar Blunt al eerder aangaf er geen zin in te hebben, lijkt het er nu op dat de makers hun aandacht verleggen naar Alice Eve.

De 27-jarige Alice Eve (Crossing Over) is nu nog relatief onbekend, maar dat zal niet lang meer duren. Met haar rol in de romantische komedie She's Out of my Leauge, die in Nederland in juni uitkomt, werd haar naamsbekendheid al wat vergroot, en dat zal na Sex and the City 2, waar ze ook een rolletje in speelt, ongtewijfeld nog meer gebeuren.

Het nieuws is nog niet door Marvel officieel bevestigd, maar zodra dat gebeurt, laten we het hier natuurlijk gelijk weten. De opnames van Captain America moeten snel beginnen, waardoor de film van regisseur Joe Johnston al in 2011 in de bioscopen te zien moet zijn.



NieuwsFilm

meest populair