Algemeen

Hasbro's Battleship heeft hoofdrolspeler

Film van Peter Berg strikt "Gambit".

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 09.04.2010 om 13:50 in Algemeen


Acteur Taylor Kitsch (Gambit uit X-Men Origins: Wolverine, 2009), John Carter of Mars, 2012) is gecast voor de verfilming van het Hasbro's spel Battleship (In NL bekend als Zeeslag), welke in 2011 of 2012 moet gaan uitkomen.

De regisseur van deze opvallende film is Peter Berg (Hancock, 2008). De film gaat over een grote veldslag op de zee, in de lucht en op het land.

Volgens de website Heat Vision is Kitsch gecast voor de rol van de commandant Alex Hopper, die een "wildly spirited" en "a great seaman but a lousy politician" is. Naast deze rol wordt er ook een vrouwelijke hoofdrol verwacht en een Japanse commandant. Eerder was Jeremy Renner (The Hurt Locker) in zicht voor de Zeeslag-film.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Golden Ghost

Avatar

Ereptile "Echt sinds wanneer worden er van bordspellen films gemaakt? :P "
Er staan er al een behoorlijk aantal op stapel. Hieronder enkele die ik me zo snel kon herinneren.

Monopoly
Risk
Cluedo

THEPMOS

Avatar

Ganzebord.......leuk!!!......maar volgens mij heette die film JUMANJI

Ereptile

Avatar

Misschien gaat hij Zeeslag spelen met echte schepen en iedere keer als er een bom valt, "tekend" hij dit af op een enorm digitaal zeeslag scherm :P

Echt sinds wanneer worden er van bordspellen films gemaakt? :P
Ik ben er (nog) niet bekend mee, maar al gauw zullen Mens-erger-je-niet, 4 op een rij en Ganzenbord ook een verfilming krijgen :P (in 3D en 20 jaar later komt er een re-make of reboot)

benjamin

Avatar

Heeft dit nu nog iets met het spel Zeeslag te maken?

Steenvoorden

Avatar

Kunnen ze de film beter ter land ter zee en in de lucht noemen, zeeslag speelde zich echt alleen af op en onder het water.