Algemeen

Nicolas Cage keert terug voor Ghost Rider 2

Ook regisseurs bevestigd voor "Spirit of Vengeance".

door Bram de Groot op 16.07.2010 om 14:51 in AlgemeenNicolas Cage zal terugkeren voor het vervolg op Ghost Rider uit 2007. Dit maakte Cage zelf bekend in de The Late, Late Show met Craig Ferguson. Ook meldde hij dat er regisseurs zijn aangesteld voor de sequel, die Ghost Rider: Spirit of Vengeance moet gaan heten.

Cage: "There's gonna be a new one. I just made the deal today." Hij maakte ook bekend dat de regisseurs luisteren naar de namen Mark Neveldine en Brian Taylor (Crank, Gamer).

De tweede Ghost Rider moet zich afspelen in Europa en komt naar verwachting in 2012 uit. Het werd al eerder bekend dat Eva Mendes geen zin heeft in het vervolg dat ook in 3D moet verschijnen.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

filmgast

Avatar

Ereptile "Hij doet me denken aan Scorpion :P GET OVER HERE!!!! >Smiley face (En naar wat ik had gehoord zegt Ghostrider dat inderdaad in de 1e film :P De film zelf nooit gezien, maar hoorde ook dat hij matig was). Knap dus dat er een deel 2 komt? Smiley face Is de eerste film een aanrader of een afknapper?"


Jij en een comicverfilming niet gezien? WHUT?

In ieder geval: Nicolas Cage was toen al te oud voor de rol, nu helemaal. Ik heb geen zin om een te oude man met nephaar rond te zien lopen waar we allemaal van weten dat hij praktisch kaal is. Ook hoop ik dat ze dit keer die schedel iets beter uit weten te werken.

Maar al met al ben ik gewoon tegen een sequel op deze film. Steek het geld in een mooier project zou ik zeggen.

Decepticon

Avatar

Lord Voldemort "Eva Mendez daarentegen zal ik zeker niet missen."
Ja joh? Ik wel, lekker wijf man, alleen jammer dat ze zo is afgevallen de laatste jaren

Lord Voldemort

Avatar

Geweldig nieuws! Ik vond Cage echt leuk als Ghosty. Eva Mendez daarentegen zal ik zeker niet missen.

Decepticon

Avatar

Angelater "Shit... in mijn ogen is Cage het probleem niet eens... maar na het afschuwelijk overdreven camerawerk in Crank 2 had ik het al voor gezien gehouden met die 2 gasten. Enter Gamer; nog 10.000 keer erger.

Ik zie jammer genoeg alleen maar slechte dingen in dit project :N"
Wie zegt dat ze dat camera werk ook voor deze film hanteren? Ben blij om te horen dat een ander zich ook niet stoort als Cage als Ghostrider.

Decepticon

Avatar

Ereptile "Hij doet me denken aan Scorpion :P GET OVER HERE!!!! >Smiley face (En naar wat ik had gehoord zegt Ghostrider dat inderdaad in de 1e film :P De film zelf nooit gezien, maar hoorde ook dat hij matig was). Knap dus dat er een deel 2 komt? Smiley face Is de eerste film een aanrader of een afknapper?"
Je hebt zo ongeveer dezelfde smaak in films als mij en dan zeg ik, je moet hem absoluut een x kijken! Je zal je zeker vermaken met Ghostrider. Ik vind hem niet matig, maar zeker vermakelijk en voor mij de moeite waard om als 1e blu-ray aan te schaffen Smiley face
Ik kijk wel uit naar deel 2.

timdekw

Avatar

Galu "Ik denk dat ik beter m'n mening niet opschrijf of ik zal weer op m'n kop krijgen."


;)

Waarschijnlijk was ik het deze keer wel met je eens geweest Smiley face

Angelater

Avatar

Shit... in mijn ogen is Cage het probleem niet eens... maar na het afschuwelijk overdreven camerawerk in Crank 2 had ik het al voor gezien gehouden met die 2 gasten. Enter Gamer; nog 10.000 keer erger.

Ik zie jammer genoeg alleen maar slechte dingen in dit project :N

B@chelor

Avatar

Meh...hij is ook alweer 46 jaar. Ik zie liever een wat jonger, en frisser iemand deze rol vertolken. Reboot 't maar, vind Ghost Rider wel een cool karakter

Jaymson

Avatar

Off: Had vernomen dat Cage aardig wat schulden had dus hij neemt aardig wat projecten aan.

Cage vond ik zo'n miscasting in deel 1 en nu komt het vervolg. Ik zit er niet bepaald op te wachten.

Ereptile

Avatar

Hij doet me denken aan Scorpion :P GET OVER HERE!!!! >Smiley face (En naar wat ik had gehoord zegt Ghostrider dat inderdaad in de 1e film :P De film zelf nooit gezien, maar hoorde ook dat hij matig was). Knap dus dat er een deel 2 komt? Smiley face Is de eerste film een aanrader of een afknapper?

Galu

Avatar

Ik denk dat ik beter m'n mening niet opschrijf of ik zal weer op m'n kop krijgen.

NieuwsFilm

meest populair