Algemeen

Simon Pegg keert terug voor Mission: Impossible IV

De Shaun of the Dead acteur speelde 'comic relief' Benji Dunn in deel 3.

door Jan-Peter Rook op 19.07.2010 om 14:42 in Algemeen
Simon Pegg (Shaun of the Dead, Star Trek) heeft getekend voor het vierde deel uit de Mission: Impossible reeks. Hij zal hierin wederom te zien zijn als de suffe laboratorium medewerker/comic relief Benji Dunn. THR bericht dat, hoewel Mission: Impossible IV officieel nog geen groen licht heeft, regisseur Brad Bird (The Incredibles) de afgelopen week al volop met acteurs in de weer was. De productie van de sequel moet begin september gaan aanvangen.

Pegg voegt zich bij de terugkerende Tom Cruise, die overigens volgens de laatste berichten niet de hoofdrol zal gaan spelen. Het was oorspronkelijk gewoon de bedoeling dat hij de hoofdrol zou spelen in deze film, maar een tijdje geleden kwam de film Knight and Day uit, waarin Cruise de hoofdrol speelt. Die film deed het teleurstellend in de box-office en nu lijkt het erop dat de rol van Cruise aanzienlijk verminderd gaat worden. Diens personage, Ethan Hunt, zou namelijk gedegradeerd worden tot een mentortype, en een nieuw, jonger (en goedkoper) personage moet de volgende actieheld worden. Dit alles wordt tot nog toe ontkend door Paramount.

Mission Impossible IV moet in de VS op 16 december 2011 uit gaan komen.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

akketa

Avatar

Voor zover ik weet heeft Cruise zelf ook altijd een goede vinger in de pap gehad bij de vorige delen als producer, dus dan zal het ook meer zijn eigen keuze zijn. Ook omdat Hunt in deel 3 al zo goed als gepensioneerd was.

benjamin

Avatar

Verwachten ze nu dat mensen gaan zeggen: "Tom Cruise? Dat is toch die kerel van Knight And Day. Oei, dan vrees ik voor deze film."

Dat Simon Pegg terugkeert is wel goed nieuws.

B@chelor

Avatar

Havoc "Toch vind ik het jammer dat ze Cruise zo behandelen. Een film is een keer geen enorme hit en meteen brengen ze zijn rol terug. Jongens, het is Tom freaking Cruise met een Mission Impossible. Ik weet niet of ik deel 4 leuk ga vinden zonder Cruise in actie..."


Mee eens; M:I = Tom. Mensen gaan K&D niet in verband brengen met M:I....lijkt mij.

Windblade

Avatar

Ik was dat hele mission impossible al enigszins zat na de 3e film, dus dat ze wat verandering in de film willen aanbrengen vind ik niet slecht. het hang alleen dan dus wel zwaar af van de persoon die de nieuwe agent gaat spelen en hoe ze deze introduceren.

gg_kelly

Avatar

Hoeveel goede films zijn er op dit moment wel niet uitgekomen in de bios? onwijs veel! en ja mensen kiezen vaak voor 1 of 2 films, en niet allemaal. Het verbaast me niet dat knight & day het niet super goed doet, dit is een film die je thuis ook onwijs goed kan bekijken. Maar mission impossible zonder cruise in de hoofdrol? Dat word waarschijnlijk weer zo'n afkraker. Jammer want de vorige delen waren zo goed

Rich Art

Avatar

Alsof ze er echt serieus over nadenken om Tom Cruise niet in de film te willen stoppen...

Angelater

Avatar

Ik zie liever een kop met: "Simon Pegg in The Boys"
Ach, wensen en nog meer wensen.

En MI:IV zie ik ook niet zitten zonder Cruise. Dat hele 'een nieuw gezicht introduceren' werkte ook al niet in The Mummy 3 en Indy 4.

Havoc

Avatar

Toch vind ik het jammer dat ze Cruise zo behandelen. Een film is een keer geen enorme hit en meteen brengen ze zijn rol terug. Jongens, het is Tom freaking Cruise met een Mission Impossible. Ik weet niet of ik deel 4 leuk ga vinden zonder Cruise in actie...

NieuwsFilm

meest populair