Geen Batman 4 voor Nolan

En ook geen digitale Joker in The Dark Knight Rises.

Christopher Nolan is momenteel nog even heel erg druk met persverplichtingen met betrekking tot de aanstaande dvd release van Inception. Hierna zal hij zich uiteraard volledig gaan storten op The Dark Knight Rises, het derde deel uit zijn Batman trilogie. Net zoals hoofdrolspeler Christian Bale benadert Nolan het project als zijn laatste Batman film. Tegenover Entertainment Weekly zei hij het volgende:



Daarnaast ging het krankzinnige gerucht dat Heath Ledger te zien zal zijn als de Joker in The Dark Knight Rises. Dit zou moeten gaan gebeuren aan de hand van ongebruikt materiaal van The Dark Knight, aangevuld met CGI. Dit bericht werd echter meteen op kort en krachtige wijze tegengesproken door Nolan zelf: “That’s all wrong!"

Nu we het toch over Nolan hebben; HitFix sprak met Emma Thomas, producent van de Batman films en tevens de echtgenote van Nolan. Zij benadrukt dat Superman een film van Zack Snyder zal gaan worden. Nolan en David Goyer hebben een zinvolle bijdrage geleverd aan het script, maar vanaf dit punt is het volledig aan Snyder om het project tot een goed einde te brengen.

Superman en The Dark Knight Rises staan beiden gepland voor de zomer van 2012.

NieuwsFilm

meest populair