Algemeen

Eerste Iron Man spin-off in de maak

Don Cheadle krijgt zijn eigen War Machine film.

door Bram de Groot op 23.01.2011 om 13:00 in AlgemeenTijdens het Sundance Film Festival kreeg MTV een update van acteur Don Cheadle over de eerste Iron Man spin-off. Deze Marvel Comics superheldenfilm moet zich gaan centreren rond James "Rhodey" Rhodes a.k.a. War Machine. Cheadle speelde dit personage in Iron Man 2 (2010) en verving daarmee Terrence Howard die de rol in de eerste Iron Man uit 2008 mocht spelen.

Cheadle zegt o.a. dat er een scriptschrijver is aangesteld: "They're developing it now, they're working on that. I think they've hired a writer, so we'll see how it goes. It would be a lot of fun." Over een mogelijk optreden van Rhodey / War Machine in The Avengers (2012) is Cheadle kort: "I don't think he shows up in ['Avengers']. I think he's kind of a lone wolf."

Naast de War Machine film komt er waarschijnlijk ook een spin-off over Black Widow / Natasha Romanoff. Dit personage werd in Iron Man 2 vertolkt door Scarlett Johansson. Voor het zover is, hebben we waarschijnlijk Iron Man 3 al kunnen zien. Deze tweede sequel staat reeds gepland voor 3 mei 2013.

Hieronder het korte interview:


20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Een Spin-off? en Iron Man was al een doodsaaie film? Wat zal het zijn als ze er één personage uit zullen halen om een filmpje over te maken.

Pete_027

Avatar

Ik moet nog steeds deel twee zien:E

stuntmanMike

Avatar

Doe ook maar niet ;) (tegenvaller vergeleken bij 1...)

geertvdheide

Avatar

Banned "Een Spin-off? en Iron Man was al een doodsaaie film? Wat zal het zijn als ze er één personage uit zullen halen om een filmpje over te maken."
Pete_027 "Ik moet nog steeds deel twee zien:E"
stuntmanMike "Doe ook maar niet ;) (tegenvaller vergeleken bij 1...)"

Jezus wat een negativiteit gelijk. Iron Man 1 was volgens publiek en critici één van de beste superhelden-films. Je kunt je eigen mening hebben, maar objectief gezien is het gewoon geen slechte film. Deel 2 was iets minder, had vooral een erg traag middenstuk, maar was alsnog beter dan bijvoorbeeld The Fantastic 4, Spider-Man 3 of nog erger: Elektra en Daredevil. Dus enig perspectief en nuance mag wel op FT :D

Dus wat mij betreft: Kom maar op met Iron Man 3, War Machine én Black Widow. Zolang ze het niveau van Iron Man 1 benaderen hoor je mij niet klagen.

benjamin

Avatar

Niks tegen Iron Man, maar War Machine lijkt mij een saai personage om een hele film aan op te dragen. Rhodey is ook lang niet zo leuk als Tony Stark.

Jan231

Avatar

Prima personage, maar niet om een hele film van te maken. Maar dat geldt naar mijn mening ook voor Black Widow. Ik vond het personage van Johannsson totaal niet interessant in Iron man 2. Ze slaan hiermee weer door naar de verkeerde kant.

Pete_027

Avatar

geertvdheide "Jezus wat een negativiteit gelijk."


Euhh ik ben niet negatief hoor ik geef alleen aan dat ik de fim nog steeds niet heb gezien. Hetzelfe geldt voor InceptionSmiley face

benjamin

Avatar

Pete_027 "Euhh ik ben niet negatief hoor ik geef alleen aan dat ik de fim nog steeds niet heb gezien. Hetzelfe geldt voor InceptionSmiley face"


Doen, nu!

Angelater

Avatar

geertvdheide "Deel 2 was iets minder, had vooral een erg traag middenstuk, maar was alsnog beter dan bijvoorbeeld The Fantastic 4, Spider-Man 3 of nog erger: Elektra en Daredevil."


Nou ik vind hem wel beter dan Elektra, maar ik heb liever voorkeur aan die andere 3, i.p.v. Iron Man 2. Naar mijn mening was het een tegenvaller en zo zonde, want Rourke met een Russisch accent was wel lachen :E

War Machine zelf een film? Ik weet niet; geef hem dan maar gewoon een evengrote rol in IM3. Alleen een film dragen gaat hem niet lukken zonder nieuwe aparte personages.

BatMotor

Avatar

Banned "Een Spin-off? en Iron Man was al een doodsaaie film? Wat zal het zijn als ze er één personage uit zullen halen om een filmpje over te maken."

Ja deel 1 was echt een dooie film.Teveel slapgelul.

KeesjeNL

Avatar

BatMotor "Ja deel 1 was echt een dooie film.Teveel slapgelul."


Ik denk ook dat je wat ouder moet worden alvorens je een goede film en "slap gelul" kan waarderen.

justinschuurbiers

Avatar

Nu zal Terrence Howard zich afvragen waarom hij nou zoveel geld vroeg...

stuntmanMike

Avatar

[quote=geertvdheide]Jezus wat een negativiteit gelijk. vquote]

Was niet negatief over deel 1! Deel 2 vond ik gewoon beduidend minder, het enige leuke wat ik daaraan vond, was de rol van Mickey Rourke!

geertvdheide

Avatar

Dat War Machine als karakter misschien wat minder interessant is dan Iron Man / Tony Stark is inderdaad wel een punt, maar er kan wel iets goeds van gemaakt worden. Niet elke superheld hoeft zo onrealtisch gevat / charmant te zijn als Tony Stark / Robert Downey Jr. En Don Cheadle vind ik een goed acteur met ook enorm veel humor. Er zijn vast genoeg comics waar War Machine of Black Widow ook goede verhalen hebben, die als bronmateriaal kunnen dienen. We kunnen het alleen maar afwachten.

Ereptile

Avatar

Zou mij wel interesseren als War Machine een eigen film krijgt. Iron Man 1 was goed, Iron Man 2 vond ik IETS minder, maar niet slecht. En uitkijken is dus naar The Avengers en Iron Man 3.

Iron Man vond ik echt tof, alleen er was iets wat anders was (misschien onnatuurlijker) in Iron Man 2. maar goed Smiley face Het was wel tof om War Machine in actie te zien!

Voordat Iron Man een film werd, was Spider-Man m'n favo superheld van Marvel, maar Iron Man en War Machine vind k net zo cool Smiley face. Als ze het maar goed doen. Ik wacht eerst op The Avengers en Iron Man 3 Smiley face

TheRock

Avatar

The Rock vond deel een echt een hele goeie film, deel 2 viel tegen omdat de personages er al waren, was het tweede deel meer een uitbreiding. The Rock denkt dat Ironman3 nog meer gaat tegen vallen om dat Favreau het niet gaat regiseren. Een warmachine film is volgens The Rock dan ook maar een voorbereiding op een teleurstelling.

Pete_027

Avatar

justinschuurbiers "Nu zal Terrence Howard zich afvragen waarom hij nou zoveel geld vroeg..."


Is dat niet die gast met dat piepstemmetje:E

B@chelor

Avatar

benjamin "Niks tegen Iron Man, maar War Machine lijkt mij een saai personage om een hele film aan op te dragen. Rhodey is ook lang niet zo leuk als Tony Stark."


Ik heb er niets meer aan toe te voegen.

Decepticon

Avatar

KeesjeNL "Ik denk ook dat je wat ouder moet worden alvorens je een goede film en "slap gelul" kan waarderen."
Dat denk ik ook. Daarom moet je de comments van Batmotor en Banned met een hele grote korrel zout nemen. Ze zijn vast niet ouder dan een jaar of 16.

OT: Ik ben benieuwd wat ze er van maken, lijkt me wel gaaf zo'n spin-off, maar net wat de meeste zeggen, ik weet niet of het karaker interessant genoeg.

Decepticon

Avatar

TheRock "The Rock vond deel een echt een hele goeie film, deel 2 viel tegen omdat de personages er al waren, was het tweede deel meer een uitbreiding. The Rock denkt dat Ironman3 nog meer gaat tegen vallen om dat Favreau het niet gaat regiseren. Een warmachine film is volgens The Rock dan ook maar een voorbereiding op een teleurstelling."
Waarom praat je eigenlijk in de 3e persoon?? O+

NieuwsFilm