Regisseur voor Terminator 5?

De man heeft ervaring met autoracen, maar wat doet hij met tijdreizen?

Universal Pictures zoekt momenteel een nieuw project voor regisseur Justin Lin (The Fast and the Furious: Tokyo Drift, Fast & Furious). Volgens Deadline New York krijgt Lin wellicht de regie van de nieuwe Terminator-film aangeboden.

De Terminator-rechten zijn sinds februari 2010 in handen van het Amerikaanse hedgefonds Pacificor. Sinds de veiling vorig jaar, waarbij Pacificor de rechten voor $29,5 miljoen zou hebben overgekocht van productiebedrijf Halcyon, zijn er nog geen officiële plannen aangekondigd om de franchise nieuw leven in te blazen. Door het bankroet van Halcyon zijn regisseur McG en acteur Christian Bale niet langer verbonden aan toekomstige projecten.

Nog volgens Deadline zou William Wisher, die meeschreef aan de eerste twee Terminator-films, al een gedetailleerde verhaalbeschrijving van 24 pagina's klaar hebben voor het vijfde deel en een conceptnota van 4 pagina's voor een mogelijke zesde film. Terminator 5 zal voortborduren op de post-apocalyptische oorlog uit Terminator Salvation, maar zal ook opnieuw het aloude element tijdreizen bevatten.



NieuwsFilm

meest populair