Comic-Con: Jurassic Park 4, Pacific Rim, Bond 23 en Immortals

Ook nu weer flink wat onthullingen op de San Diego Comic-Con.

Ieder jaar is er weer de San Diego Comic-Con, een van ’s werelds grootste comic evenementen. Tijdens het vierdaagse evenement, dat deze editie van 21 tot en met 24 juli plaatsvindt, komt er zoveel filmnieuws uit, dat we het op de site allemaal niet bij kunnen houden. Vandaar dat er dagelijks een overzicht wordt gegeven van de gebeurtenissen de dag ervoor. Vandaag behandelen we vrijdag, 22 juli.

Lees hier de samenvatting van 21 juli en hier die van 20 juli.

In dit artikel: Pacific Rim, Jurassic Park 4, The Amazing Spider-Man, Bond 23 en Immortals.


Pacific Rim
De releasedatum van Pacific Rim is nog ver weg, maar toch brengt men tijdens de Comic-Con alvast een preview op de film uit. Onderstaande afbeelding is het logo dat op de uniformen van de strijders te zien zal zijn. De nieuwste film van Guillermo del Toro zal vanaf 12 juli 2013 in de bioscopen te zien zijn.




Jurassic Park 4
Steven Spielberg ging tijdens de Comic-Con panel voor The Adventures of Tintin ook even in op zijn project Jurassic Park 4. "We have a story, I can happily announce right now," vertelde Spielberg. "We have a writer... Hopefully, we'll be making 'Jurassic Park 4' in the near future. In the next two or three years."

Daarnaast was Peter Jackson aanwezig. Hem werd gevraagd of hij ooit terug zou keren naar het horrorgenre. "I do have a couple of things that I'm playing around with at the moment. Definitely, in the future, yeah," antwoordde hij.


The Amazing Spider-Man
Waarschijnlijk de grootste onthulling van gisteren waren beelden van Lizard (Rhys Ifans), de slechterik van The Amazing Spider-Man. Helaas hebben we de beelden niet ter beschikking, maar gelukkig is er wel een omschrijving van wat te zien was.

Allereerst is te zien hoe Dr. Connors (Rhys Ifans) lesgeeft aan Peter Parker (Andrew Garfield) en zijn medeleerlingen. Hij mist een arm en vertelt hoe hagedissen zelfhelende mogelijkheden hebben waarmee ze zelfs nieuwe ledematen kunnen groeien. Hij blijkt ermee geobsedeerd te zijn, gezien het feit dat hij in de volgende scène zichzelf een drug inspuit. Hierop groeit zijn missende arm terug en vervolgens krijgt hij schubben.

De grote onthulling is te zien in de laatste scène. Eerst zien we twee meisjes in een toilet. Daar praten ze over een mislukte relatie, terwijl achter hen het water in een toilet begint te bubbelen. De vloer rondom het toilet begint te scheuren en ineens komt er een enorme hand uit het gat. Daar staat ‘ie dan: lizard. Het personage is schijnbaar volledig CGI en lijkt volgens de kijkers het meest op onderstaande afbeelding.



Bond 23
Vanzelfsprekend konden er vragen gesteld worden aan de meeste hoofdrolspelers van The Amazing Spider-Man. Hier hoort natuurlijk ook Rhys Ifans bij, die Dr. Connor speelt in de film. Daarom werd hij gevraagd hoe het zit met de geruchten dat hij een rol zou spelen in Bond 23.

Schijnbaar was hij zich niet bewust van de geruchten, getuige de opmerking die hij maakte. ”I’ve just heard this today, about the new Bond,” vertelde Ifans. "I don't know anything about that. I think Daniel Craig is the best Bond that ever was. He's unbelievable, he's fantastic, and if he wants me to kiss him again hard on the lips, I'm available. But I dunno. If the Bond people watch this (interview), give me a f*cking job, man!"


Immortals
De posters van Tarsem Singh’s Immortals blijven verbazen. Onderstaande afbeelding laat de hoofdrolspelers uit de film zien in een afbeelding die doet denken aan Gustave Doré’s afbeelding van Dante’s hemel.

[/url]

In Immortals moet Theseus ([url=http://www.filmtotaal.nl/persoon.php?id=30243]Henry Cavill
) het samen met zijn mannen opnemen tegen de Griekse titanen. De film draait vanaf 11 november in de Nederlandse bioscopen.


Overig
Tot slot werd er nog artwork uit The Avengers uitgebracht. Dat is hier te vinden.



NieuwsFilm

meest populair