Featured

Comic-Con: Underworld 4, The Raven, Twixt en Attack the block

Ook gisteren was het weer een drukke dag op de Comic-Con.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd op 24.07.2011 om 15:35 in Featured
Ieder jaar is er weer de San Diego Comic-Con, een van 's werelds grootste comic evenementen. Tijdens het vierdaagse evenement, dat deze editie van 21 tot en met 24 juli plaatsvindt, komt er zoveel filmnieuws uit, dat we het op de site allemaal niet bij kunnen houden. Vandaar dat er dagelijks een overzicht wordt gegeven van de gebeurtenissen de dag ervoor. Vandaag behandelen we zaterdag, 23 juli.

Lees hier de samenvatting van 22 juli, hier de samenvatting van 21 juli en hier die van 20 juli.

In dit artikel: Knights of Badassdom, The Darkest Hour, Underworld: Awakening, Attack the block, The Raven, Immortals en Twixt


Knights of Badassdom
Knights of Badassdom vertelt het verhaal van een groep live-action role players, wiens fantasie werkelijkheid wordt. Ze roepen namelijk per ongeluk een demon uit de hel op en moeten met de consequenties omgaan. Eerder werden er nog drie afbeeldingen van de film vrijgegeven en nu is er dus de eerste trailer.


The Darkest Hour
Op de eerste dag van de Comic-Con werd er nog een eerste afbeelding vrijgegeven uit The Darkest Hour, de alieninvasiefilm met Emile Hirsch in de hoofdrol. De film speelt zich in Moskou af en volgt een groepje overlevenden die vechten tegen de buitenaardse indringers. Onderstaande artwork werd vrijgegeven tijdens de Comic-Con. Volgende week wordt de trailer van de film verwacht.De rest van de afbeeldingen is hier te vinden.


Underworld: Awakening
Tijdens het panel voor Underworld: Awakening werd er een trailer van de film vertoond. Helaas is die nog niet beschikbaar, maar er is wel een beschrijving van het geheel beschikbaar. De beelden laten zien hoe het personage van Kate Beckinsale, Selene, wakker wordt uit een cryogene slaap. Direct daarop begint ze de wetenschappers die haar hebben laten ontwaken te vermoorden, op een manier die we gewend zijn van haar. Het 3D zou er goed uit hebben gezien, waarschijnlijk is dat te wijten aan het feit dat men rekening heeft gehouden met de grote hoeveelheid kritiek die de laatste tijd is geleverd op 3D films.

Na het tonen van de beelden vertelde producer Len Wiseman dat er in de film een veel grotere rol weggelegd zal zijn voor mensen. Daarnaast zullen er, ondanks dat ze niet in de traielr te zien waren, veel lycans (weerwolven) te zien zijn. Tot slot stelde men de vraag of er meer Underworld-films zouden komen. Dit zag Wiseman wel zitten.


Attack the block
Attack the block is pas net uit in de bioscopen, maar ondertussen denkt men wel al aan een vervolg. Dit vertelde Joe Pornish, de regisseur van de film. Wel had hij zich nog niet officieel verbonden aan een vervolg. Als dit er wel zou komen, zou hij de film willen beginnen waar de eerste ophield.


The Raven
The Raven gaat over de bekende auteur Edgar Allan Poe (John Cusack). In 1849 verdween hij spoorloos, om enkele dagen later ijlend op straat teruggevonden te worden. Vlak daarna overleed hij, zonder dat iemand wist waar hij die dagen was geweest. In de film wordt een draai gegeven aan dat verhaal. Hij mengt zich in de jacht op een seriemoordenaar, iets wat hem dus fataal wordt.
Immortals
Gisteren werd er nog een poster uitgegeven van Immortals. Daarnaast was er een panel van de film, waarbij de hoofdrolspelers en regisseur Tarsem Singh een aantal vragen beantwoordden. Helaas kwam er niet erg veel zinnigs naar voren. Zo antwoordde Kellan Lutz, toen er gevraagd werd hoe hij zich voorbereid had op zijn rol van Poseidon, dat hij vooral The Little Mermaid had gekeken.

Op de vraag hoe Henry Cavill de rol van Theseus had ervaren antwoordde hij het volgende. You don't want to make it sound stuffy, but at the same time stay loyal to the age of a character like Theseus. Try not to be too English about it and not too American either."

Daarnaast vond Singh dat hij toch minstens moest vermelden dat de film een stuk duisterder is dan de promo's tot nu toe laten merken. Zo toonde hij een scène waarin Luke Evans samen met een aantal andere Goden het opneemt tegen de Titanen. Naar verluidt waren er veel slow-motion shots, en spoot het bloed flink in het rond.


Twixt
Twixt is de nieuwste film van regisseur Francis Ford Coppola. In de film belandt een horrorschrijver (Val Kilmer) tijdens zijn boekentour in een klein stadje. Daar raakt hij verstrengeld in een moordonderzoek, waarbij hij de moordenaar van een klein meisje (Elle Fanning) probeert te vinden. Van de film werden onderstaande afbeeldingen vrijgegeven.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SeanDeNiro

Avatar

Vooral Knights of Badassdom lijkt me erg leuk en Kate natuurlijk. Ik kan niet wachten.

Frietgezicht

Avatar

Comic-Con nieuws : Rhys Ifans (Lizzard in Spiderman) is opgepakt op Comic-Con,reden was het duwen van een vrouwelijke beveiliger die hem een zaal niet in wou laten.
Hij rook ook naar drank en schold naar de beveiligers. :P

pringles

Avatar

The raven klinkt wel cool

Pete_027

Avatar

bobzombie "Ook op Comic-Con getoond:

afbeelding"


was het maar een R-rated film:P