Algemeen

Ook Soderbergh zegt The Man From U.N.C.L.E. vaarwel

Na het vertrek van de zoveelste hoofdrolspeler stapt ook de regisseur op bij de verfilming.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 19.11.2011 om 13:00 in Algemeen
Al jaran tracht filmmaatschappij Warner Bros. een film te maken over de tv-serie The Man From U.N.C.L.E., maar na heel wat eerdere castingproblemen krijgt het project een zoveelste tegenvaller te verduren. Regisseur Steven Soderbergh heeft volgens The Playlist aangegeven dat hij de film niet langer zal regisseren.

In eerste instantie zou de regisseur van de Ocean's trilogie beschikken over George Clooney. Toen deze afhaakte zag Soderbergh in Michael Fassbender en Joel Kinnaman ideale vervangers, maar Warner Bros stemde tegen. Ook Johnny Depp was even in beeld toen Disney's The Lone Ranger on-hold stond. Daarna werden nog namen als Bradley Cooper en Joel Edgerton genoemd, maar het is onzeker of die de rol überhaupt aangeboden hebben gekregen. Als laatste zou Channing Tatum de hoofdrol willen spelen nadat de komedie Magic Mike, ook onder regie van Soderbergh, is afgerond.

Rond de verfilming van The Man From U.N.C.L.E. waren ook budget problemen. Van Warner mocht het project oplopen tot een productiebudget van $60 miljoen. Soderbergh vond dit te weinig. De regisseur zit overigens niet stil. Onlangs verscheen het goed ontvangen Contagion, in januari komt Haywire uit en in de zomer van 2012 verschijnt het eerder genoemde Magic Mike en moeten de opnames starten voor Behind the Candelabra met Michael Douglas en Matt Damon.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws