Algemeen

"Geen supervillains in Iron Man 3"

Black Widow waarschijnlijk terug in superheldenfilm van Shane Black.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 27.03.2012 om 11:20 in Algemeen
Regisseur Shane Black (Kiss Kiss Bang Bang, 2005) kan in zijn Iron Man film, de derde in de reeks, naast Robert Downey Jr. (als Iron Man / Tony Stark) beschikken over Gwyneth Paltrow (Pepper Potts) en Don Cheadle (Col. James 'Rhodey' Rhodes / War Machine). En volgens de website Feature Film Casting keert ook Scarlett Johansson terug als Natasha Romanoff / Black Widow. Deze "Avenger" was al eerder te Iron Man 2 (2010) en is komende maand ook te zien in The Avengers.

Volgens regisseur Black wordt Iron Man 3 anders dan de vorige twee delen. Hij beschrijft de superheldenfilm als een Tom Clancy-thriller, waarin Iron Man echte wereldse schurken bevecht. Shane: “the studio wasn’t happy with the result of Iron Man 2, as a result that pretty much came about due to a rushed production schedule in an attempt to hit a release date rather than simply make a good film, but I digress. Iron Man 3 will not be another, ‘two men in iron suits fighting each other’.”

Iron Man 3 draait vanaf 2 mei 2013 in de (3D) bioscoop.

20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Crooker

Avatar

Is het niet dat Iron Man 3 eigenlijk doorgaat waar The Avengers stopt. Tenniste dat las ik ergens.

eltorro

Avatar

Fijn, dus waarschijnlijk nog minder dreiging van echt gevaar, minder actie en meer War Machine. Deze Iron Man gaat waarschijnlijk zo slecht worden.

Ereptile

Avatar

Frietgezicht "Hmm die pik ken ik niet maar in Iron Man zit een terroristische organisatie die zichzelf 10 rings noemt dus zal wel ermee te maken hebben?"


De Ten Rings was inderdaad een referentie naar de Mandarin :) Het is een aziatische man met 10 magische ringen. Alleen voor de Iron Man film was de Ten Rings organisatie gemaakt. (Ik weet niet of ze bestaan in de comics)

De Mandarin zou best realistisch neergezet kunnen worden in Iron Man 3. Geef de Mandarin 10 ringen, met mini arc-reactors, en het is een goede vervanging voor magie :P En maak hem net zo briliant als Tony Stark.

Overigens zie ik eigenlijk maar 1 iemand The Mandarin spelen: Cary Hiroyuki-Tagawa :D

afbeelding

Decepticon

Avatar

Frietgezicht "the studio wasn’t happy with the result of Iron Man 2, as a result that pretty much came about due to a rushed production schedule in an attempt to hit a release date rather than simply make a good film

De studio was niet tevreden,hmmm,ga ervan uit dat juist dezelfde studio die haast afdwong voor een snelle release?

Voor de rest kan het leuk zijn maar vond die laatste Superman ook geen reet aan, o.a. omdat die geen waardige tegenstander had. Ik ken de strips van Iron Man niet maar blijkbaar heeft die geen memorabele tegenstanders als Batman en Spider-man want in deel 1 en 2 zaten ook niet echt bijzondere badguys.."
Ja idd, dat vind ik wel zo verrekte stom, echt een gruwelijk domme statement van de studio, ze weten toch dat ze hun eigen glazen (kunnen)ingooien met geprikte releasedatums.

Maar Iron Man heeft in beide films nog geen 'supervillains' gehad. Bede keren slechterikken met de beschikbaarheid over dezelfde technologie als Stark.
Dat zal in IM 3 dus niet anders zijn, maar IM moet wel een waardige tegenstander hebben. Niet zomaar een generaal met slechte bedoelingen.
Ik denk dat het vast wel goed komt e dat Black met origineel verhaal uit de comics komt.

Frietgezicht

Avatar

The studio wasn’t happy with the result of Iron Man 2, as a result that pretty much came about due to a rushed production schedule in an attempt to hit a release date rather than simply make a good film

De studio was niet tevreden,hmmm,ga ervan uit dat juist dezelfde studio die haast afdwong voor een snelle release?

Voor de rest kan het leuk zijn maar vond die laatste Superman ook geen reet aan, o.a. omdat die geen waardige tegenstander had. Ik ken de strips van Iron Man niet maar blijkbaar heeft die geen memorabele tegenstanders als Batman en Spider-man want in deel 1 en 2 zaten ook niet echt bijzondere badguys..

sonnycorleone

Avatar

SeanDeNiro "Iron Man was een 8 en deel 2 een 5. Ik ben een beetje klaar met al die superhelden. Overdaad schaadt."
Goed gesproken!

skullsplitter

Avatar

Studio komt erachter dat haast schaadt, goh... Ik vond deel 2 aardig, maar niet zo persoonlijk als deeltje 1. Jammer ook dat de scene met Pepper Pots die zijn helm zoent en daarna uit uit vliegtuig gooit er net uitgeknipt is...

SeanDeNiro

Avatar

Sonnycorleone27-03-2012 11:37|||Dank u, meneer Corleone. (ik ben echt niet bang of zo)

FilmMaster

Avatar

Volgend jaar al IM3? da's tof :D

SeanDeNiro

Avatar

Iron Man was een 8 en deel 2 een 5. Ik ben een beetje klaar met al die superhelden. Overdaad schaadt.

Steve-O

Avatar

Dat ze er weer bijzit maakt me eigenlijk niet zoveel uit. Wel beter dat we geen herhaling te zie krijgen, tot zover de beloftes dan.

benjamin

Avatar

jaime91 "Iron Man als een soort van Tom Clancy thriller klinkt mij eerlijk gezegd best goed in de oren. Ben zeer benieuwd naar hoe hij dit idee gaat uitwerken."


Zou moeten kunnen werken, het is hoe dan ook eens wat anders dan weer een man in een ander pak - vond daarin het eindduel in deel 2 wat tegenvallen.

Frietgezicht

Avatar

Ereptile "Zover ik weet is de Mandarin DE vijand van Iron Man. Dus ik verwacht dat die wel voorkomt :) Is ook geen mega bad-guy met een metalen pak enzo. Maar ze kunnen het misschien zo maken, dat die vent 10 mechanische ringen heeft."


Hmm die pik ken ik niet maar in Iron Man zit een terroristische organisatie die zichzelf 10 rings noemt dus zal wel ermee te maken hebben?

UndercoverPanda

Avatar

Mja, ik ben ook wel een beetje klaar met die overkill aan superhelden films. Dit jaar alleen nog The Dark Knight Rises, en vooruit, ook nog even The Avengers, maar dan heb ik er echt wel een tijdje genoeg van gehad.

Steve-O

Avatar

Crooker "Is het niet dat Iron Man 3 eigenlijk doorgaat waar The Avengers stopt. Tenniste dat las ik ergens."

Klopt. Gaat gewoon verder na TA.

Ereptile

Avatar

Zover ik weet is de Mandarin DE vijand van Iron Man. Dus ik verwacht dat die wel voorkomt :) Is ook geen mega bad-guy met een metalen pak enzo. Maar ze kunnen het misschien zo maken, dat die vent 10 mechanische ringen heeft.

jaime91

Avatar

Iron Man als een soort van Tom Clancy thriller klinkt mij eerlijk gezegd best goed in de oren. Ben zeer benieuwd naar hoe hij dit idee gaat uitwerken.

Swoopp

Avatar

Ik vond deel 2 minder dan deel 1.
Dus hopelijk wordt deel 3 een stuk beter als ze geen super schurk gebruiken (ben wel benieuwd hoe ze dit verder gaan invullen dan).