Nieuwe schrijver voor The Twilight Zone

Het scenario is nog altijd niet goed genoeg om er een film van te maken.

Cloverfield en Let Me In regisseur Matt Reeves is er bijna klaar voor om de camera's te laten lopen voor de nieuwe Twilight Zone, maar het blijkt dat er nog altijd tijd is voor wat herschrijfwerk. Joby Harrold is de volgende schrijver die ingehuurd is om het scenario nog een keer te herschrijven.

Volgens Variety zocht Warner Bros. naar een "sci-fi friendly scribe to get the script into shooting shape." Eerder schreven Anthony Peckham (Invictus), Sherlock Holmes) en Jason Rothenberg aan het scenario.

Harold zelf heeft genoeg ervaring: zo schreef en regisseerde hij de film Awake, en schreef hij Doug Liman's All You Need Is Kill.

De film volgt in tegenstelling tot de oorspronkelijke serie een enkel narratief. Het verhaal speelt zich af in een stadje waar iedereen door plastische chirurgie er precies hetzelfde uitziet. Dat maakt het eenvoudig voor een familie monsters zich in te mengen. Tegelijkertijd vallen gremlins vliegtuigen aan en kleine aliens belegeren een boerderij, terwijl het einde van de wereld naderbij komt.

Er is nog geen releasedatum, maar het project moet ergens vanaf 2014 op het witte doek te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair