Marvel wil James Gunn voor Guardians of the Galaxy

Verder zijn ook de andere namen op de short list bekend.

De dingen gaan snel rondom Guardians of the Galaxy. Nog maar net een maand geleden kondigde Marvel aan dat de film er zou komen, en vervolgens kwam er een synopsis uit. Nu is er ook een shortlist bekend gemaakt voor mogelijke regisseurs van het project. Volgens The Hollywood Reporter staat filmmaker James Gunn bovenaan het lijstje.

Gunn regisseerde eerder de film Slither en later Super. Geen van de films werd een groot succes aan de box office, maar deden het ook niet slecht. Verder schreef hij ook de Dawn of the Dead remake van Zack Snyder en de live action film Scooby-Doo en het vervolg.

Andere regisseurs die op het lijstje prijken zijn Peyton Reed, die Bring It On, The Break-Up en Yes Man regisseerde. Verder staan ook Ryan Fleck en Anna Boden op het lijstje. Zij regisseerden Half Nelson en It's Kind of a Funny Story.

Het oorspronkelijke scenario van de film werd geschreven door Nicole Sperling en eerder deze maand huurde Marvel Chris McCoy in om het ruimte-avontuur te herschrijven. Volgens de synopsis volgt de film "a U.S. pilot who ends up in space in the middle of a universal conflict and goes on the run with futuristic ex-cons who have something everyone wants."

Zoals gewoonlijk gaat Marvel niet in op de geruchten over de film die op 1 augustus 2014 in première moet gaan.



NieuwsFilm

meest populair