'Terminator 5' verkeert in productie-limbo

De nieuwe film met Arnold Schwarzenegger lijkt er niet te komen.

Het leek even hoopvol te zijn voor Terminator 5. Vlak na Terminator: Salvation, werd het project met veel fanfare aangekondigd. Arnold Schwarzenegger zou weer in de film te zien zijn en regisseur Justin Lin had ook al getekend. Maar, het scenario bleek niet goed genoeg en dus verkeert het project op dit moment in een productie-limbo.

Volgens de website Moviehole ligt er wel een scenario, maar blijkt dat niemand te bevallen. Regisseur Lin verliet de productie om die reden en besloot Fast Five en andere films in die franchise te maken. Daarnaast ziet Arnold het niet zitten om aan een verfilming van het huidige scenario te werken. Hij wil een veel betere Terminator-film dan de vorige waarin hij te zien was, Rise of the Machines.

Ook blijken de rechten in handen te zijn van producente Megan Ellison. Zij heeft het op dit moment nogal druk met andere projecten zoals Zero Dark Thirty, en geeft daar voorrang aan.

En aangezien Schwarzenegger op dit moment ook contractuele verplichtingen heeft aan projecten zoals Triplets en The Last Stand. Als Terminator 5 er al komt, zal dat dus nog flink wat jaren op zich laten wachten.



NieuwsFilm

meest populair