'Ant-Man' krijgt een releasedatum

De film zal pas na The Avengers 2 in de bioscopen verschijnen.

Er is flink gespeculeerd over de releasedatum van Marvels Ant-Man. Zo schreven we dat de film al in 2014 zou verschijnen, en dat de opnames direct na die van Thor: The Dark World zouden beginnen. Daarmee leek het er zelfs op dat het personage deel zou gaan uitmaken van het superheldenteam dat het in The Avengers 2 opneemt tegen Thanos. Nu blijkt dat dit niet het geval zal zijn.

Disney maakte vandaag bekend dat de film pas op 6 november 2015 in de bioscopen zal draaien. Daarmee komt deze na The Avengers 2, dat vanaf 1 mei 2015 te zien valt, uit, wat dus betekent dat de Ant-Man voorlopig geen deel uit zal gaan maken van het superheldenteam. Het zou daarom goed mogelijk kunnen zijn dat Ant-Man het begin is van Marvel’s Phase Three.

Naast deze bekendmaking bleek ook dat Iron Man 3 en Thor: The Dark World, zoals de verwachting was, in drie dimensies op het bioscoopscherm te zien zijn.

Er is nog maar weinig bekend over Ant-Man. We weten wel dat Edgar Wright de film zal regisseren en dat hij het scenario samen met Joe Cornish schreef. Iedereen is erg blij met dat scenario. Ook maakte Wright eerder dit jaar een testreel, die op de San Diego Comic-Con te zien was. Helaas zijn die nog altijd niet openbaar gemaakt. Wel kwam onderstaande impressie online te staan.



NieuwsFilm

meest populair