Algemeen

Heeft Warner de nieuwe Batman al gevonden?

Het zou een bekende worden...

door Jim Pedd op 27.11.2012 om 15:32 in Algemeen
Christian Bale mag dan wel klaar zijn met zijn rol als Batman, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het personage daarmee ook niet meer te zien zal zijn. Zoals de meesten van jullie waarschijnlijk wel weten, laat het einde van The Dark Knight Rises de deur voor Joseph Gordon-Levitt wagenwijd open. Hij zou volgens de laatste berichten mogelijk de rol van Batman gaan spelen in de aankomende Justice League-film en in Man of Steel.

Het betreft natuurlijk slechts geruchten, dus dit bericht mag met een korreltje zout genomen worden. Volgens Drew McWeeny van HitFix, die normaliter redelijk betrouwbaar zijn als het op scoops aankomt, zal Gordon-Levitt zeker als de nieuwe Batman in de films te zien zijn.

Schijnbaar werd er toen Warner over de toekomst van de Batman-franchise nadacht, gesproken over de makkelijkste weg. Waarom niet Gordon-Levitt de rol over laten nemen, als zijn personage toch al opgezet is?

McWeeny schrijft verder dat Gordon-Levitt het personage waarschijnlijk al in Man of Steel zal spelen, in een cameo. Daarnaast worden er volgens hem op dit moment deals gemaakt met Gordon-Levitt en enkele andere acteurs die een rol speelden in The Dark Knight Rises.

Of dit zo is moet natuurlijk nog blijken, maar het zou geen vreemde keus zijn. Warner zou dan in ieder geval iets geleerd hebben van Marvels werkwijze bij The Avengers.63 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Zou ontzettend cool zijn!

Maar: Dan neem ik aan dat hij Blake of Robin heet, toch? Ah, vast wel...

Havoc

Avatar

Yeh, alleen dat wat de persoon hierboven zegt, zou inderdaad een beetje raar zijn..

Bilbo

Avatar

dondeestagb "Robin als Batman?"


Nou nee, eigenlijk niet. Bruce liet John de Batcave achter, dus ik vermoed dat hij daar ook het Batman-kostuum achtergelaten heeft. Zoals Bruce al beweerde, kon iedereen Batman zijn, dat was het hele idee. Daarom kan het best zijn dat hij zichzelf gewoon in een Batman-kostuum hijst, en niet als Robin of Nightwing verder gaat. Het personage heet enkel Robin als een knipoog naar de comics. Dat is mijn theorie.

johanmeesters

Avatar

The Dark Knight Rises was a mess!

Zit er niet op te wachten...
Wat mij betreft zijn we klaar met de serie's.

Steve-O

Avatar

TDKR was fantastisch!!! Meesterwerk, meesterlijke trilogie!!!!!! :Y

Maar Levitt als Batman.. Bruce Wayne is Batman niet John Robin Blake. En los daarvan, zo word de trilogie ook ietwat teniet gedaan. Ik zie dan liever dat MOS de afschop geeft voor andere DC films en die niet perse in elk hun eerste film al van elkanders bestaan afweten.

Al zie ik het liefst een standalone MOS trilogie Smiley face

Maar Nicolas Winding Refn mag van mij wel met Christina Hendricks een Wonder Woman film maken :9

JamesBond

Avatar

TDKR was echt fantastisch! Ik zie Joseph Gordon-Levitt heel graag in deze film! Na het einde van TDKR staat de deur voor hem idd wagenwijd open. Hoop dat ie het gaat doen en ben benieuwd naar hoe ze hem een nieuwe introductie gaan geven. Want niemand weet wat er gebeurde nadat hij de Batcave ontdekte? Daar ben ik heel benieuwd naar!

Ben ook erg benieuwd naar welke personages terug zouden keren..

Frietgezicht

Avatar

Ben benieuwd of de geruchten kloppen. Denk dat ze dan sowieso met Caine praten want 'Batman' heeft een Alfred nodig en Caine wil dat best want die neemt elke rol aan(zie em vaak in bagger spelen)

Maar toch beetje raar want Bruce Wayne is Batman. Ik weet en snap dat Bale geen Batman meer wil spelen in een deel 4 zonder Nolan maar in een Justice League film ook niet,toch anders en hij zal dik betaald krijgen. Helaas heeft die de rollen voor t uitkiezen.

Rich Art

Avatar

Steve-O "Maar Levitt als Batman.. Bruce Wayne is Batman niet John Robin Blake. En los daarvan, zo word de trilogie ook ietwat teniet gedaan."

Juist niet. de Wayne-trilogie blijft overeind en heeft in feite straks niks te maken met de Justice League-film.

Nu ik dit zo hoor betwijfel ik of Nolan dan misschien toch betrokken is bij de JL-film... Wellicht as adviseur? Dat hij met het oog daarop TDKR zo liet eindigen?

basdewit

Avatar

The bad man is robbin'

Rain

Avatar

Het is eigenlijk heel aannemelijk dat Levitt het stokje overneemt. Als we er in de film van uitgaan dat John Blake de rol vervult van Dick Grayson, dan is het logisch dat hij Batman II wordt. Zie: http://batman.wikia.com/wiki/Batman_(Dick_Grayson)

johanmeesters

Avatar

basdewit "The bad man is robbin'"


Valt me mee dat je nog niet bent verbannen van Filmtotaal :|

Decepticon

Avatar

Rain "Het is eigenlijk heel aannemelijk dat Levitt het stokje overneemt. Als we er in de film van uitgaan dat John Blake de rol vervult van Dick Grayson, dan is het logisch dat hij Batman II wordt. Zie: http://batman.wikia.com/wiki/Batman_(Dick_Grayson)"
Zo zou het idd heel aannemelijk zijn. En de films hoeven niet altijd 1 op 1 gelijk aan comics te lopen en Bruce Wayne hoeft niet met deze inval niet perse altijdBatman te zijn. Zoals al Bilbo aanhaalt, wat Bruce in de films duidelijk maakte, iedereen kan Batman zijn. Ik denk ook dat het personage enkel Robin heet, als knipoog naar de comics.

Het zou erg gaaf zijn als dit gerucht zou kloppen, dan heb je toch enige overlaps van TDK trilogie naar de aankomende DC films en eventuele Batman film en uiteindelijk de JL film.

Rain

Avatar

En buiten het feit dat het verhaaltechnisch gezien mogelijk is, vind ik persoonlijk Joseph Gordon Levitt één van de beste acteurs van dit moment. Hij als Batman II zou echt een geweldig interessante vertolking opleveren!

filmgast

Avatar

Aangezien Robin in de comics ook al eens de rol van Batman overgenomen heeft is dit sowieso niet raar. Helemaal niet als je ziet hoe Bruce het type "Batman" achtergelaten heeft voor Blake. Zit zelf niet echt te wachten op de Justice League film maar ben wel blij dat er in ieder geval al geruchten zijn dat ze hem voor Batman willen behouden. Dat zou tot een "remake" van Batman kunnen leiden met een bekend gezicht.

Glennekeeeee

Avatar

Dat hier al heel wat spoilers zijn langsgekomen!
Ik moet TDKR nog zien hoor!!!

Rain

Avatar

Dit artikel begint dan ook met de dikgedrukte tekst: "Let op! Artikel bevat mogelijk spoilers."

Pete_027

Avatar

Steve-O "TDKR was fantastisch!!! Meesterwerk, meesterlijke trilogie!!!!!! :Y

"


Overdrijven is ook een vakO+
Het is een zeer goede film maar geen meesterwerk:N

Ereptile

Avatar

Mocht JGL meedoen als Batman, en als het een aansluiting is op The Dark Knight Trilogy, dan vernietigd dat wat Nolan in elkaar heeft gezet.

Het zou namelijk betekenen dat Superman, Wonder Woman etc. ook al die jaren in dat universum hebben bestaan. Terwijl Superman in Nolan's universum absoluut niet past.

Misschien word het een spin-off of wat dan ook. En hoe goed JGL ook is, ik zie hem niet als Batman.

KeesD

Avatar

Ik vond TDKR niet zo geweldig, maar goed ik ben dan ook een van de weinigen die BB nog steeds de beste van de drie vind.
Voor mij is batman altijd bruce wayne, kan me niet herinneren dat ik ooit een comic heb gelezen waarin iemand anders batman was. Maar ik ben ook geen die hard fan dus misschien weet iemand dit beter?

JamesBond

Avatar

Pete_027 "Overdrijven is ook een vakO+
Het is een zeer goede film maar geen meesterwerk:N"


Iedereen mag toch zijn eigen mening hebben?

Costigan

Avatar

KeesD "Ik vond TDKR niet zo geweldig, maar goed ik ben dan ook een van de weinigen die BB nog steeds de beste van de drie vind.
Voor mij is batman altijd bruce wayne, kan me niet herinneren dat ik ooit een comic heb gelezen waarin iemand anders batman was. Maar ik ben ook geen die hard fan dus misschien weet iemand dit beter?"


Ja er zijn andere Batmans geweest, drie in totaal. Bruce Wayne natuurlijk, daarnaast nog Jean-Paul Valley die het eventjes overneemt en Dick Grayson (Robin) draagt ook een tijdje het Batman-pak.

benjamin

Avatar

Dat Gordon-Levitt Robin bleek te noemen, is op zich geen groot probleem. Heb dat ook vooral gezien als een knipoogje (een geslaagd trouwens aan de reacties in de zaal te horen) naar het personage. Trouwens, iedereen wil daar nu zo'n spoiler van maken alsof het een twist zou zijn, maar het verandert toch eigenlijk niks aan wat hij doet in het verhaal.

Op zich zou het wel mooi zijn qua continuïteit, maar dan moeten ze die ook wel op andere vlakken zien te bewaren. De Batman die Nolan in zijn films heeft opgezet plots samen met Green Lantern zien vechten - als je zoiets slecht uitvoert maak je direct die link dan weer ergens ongedaan.

benjamin

Avatar

Dat Gordon-Levitt Robin bleek te noemen, is op zich geen groot probleem. Heb dat ook vooral gezien als een knipoogje (een geslaagd trouwens aan de reacties in de zaal te horen) naar het personage. Trouwens, iedereen wil daar nu zo'n spoiler van maken alsof het een twist zou zijn, maar het verandert toch eigenlijk niks aan wat hij doet in het verhaal.

Op zich zou het wel mooi zijn qua continuïteit, maar dan moeten ze die ook wel op andere vlakken zien te bewaren. De Batman die Nolan in zijn films heeft opgezet plots samen met Green Lantern zien vechten - als je zoiets slecht uitvoert maak je direct die link dan weer ergens ongedaan.

Banned

Avatar

Net de blu-ray van The Dark Knight Rises gekocht. Benieuwd om het nog eens te bekijken! Wat ze doen met de reeks boeit me nu nog niet zo. Eerst nog even genieten van Nolan z'n trilogie.

FilmMaster

Avatar

Jgl als batman?
Liever niet.maar t zal me weinig uitmaken als t toch gebeurd.

de1v3c1o

Avatar

Ik hoop dat er een vervolg komt, maar dan dus een spin-off met Nightwing (vind ik persoonlijker intressanter dan Robin). Ik werd helemaal gek op het einde! En hoop echt op een spin-off die wel redelijk veel losstaat van het Batman verhaal.

Galido

Avatar

Heb de film nog niet gezien, maar hoe kun je ja of nee zeggen zonder te weten of te zien hoe hij het zal doen? Het is altijd in de toekomst kijken en dan kan alles. Goed, tussen de twee, slecht, hilarisch, verdomd schabouwelijk! Als ze nu zouden zeggen: Jessica biel wordt de nieuwe batman, dan kunnen we ervan uit gaan dat het niet echt gaat lukken ;)

Maar altijd fijn dat er snel nieuws komt over wie de nieuwe wordt. Nu hopen dat er snel een bevestiging volgt!

simonvp23

Avatar

Persoonlijk vind ik Joseph Gordon-Levitt een zeer goede acteur maar niet als Batman. Ik ga altijd Christian Bale zien als de batman.

Steve-O

Avatar

Denied, wat gek.

spooklift

Avatar

Ik twijfel nog altijd van Batman sterft tijdens een ontploffing en scene met butler en Bruce een droom van de butler?

ninjaspat

Avatar

Zou het niet gewoon kunnen dat Robin na het ontdekken van de Batcave er gewoon zijn mancave van maakt? Plasmatv'tje, pingpongtafel in de hoek...chill...

jaime91

Avatar

Decepticon "Zo zou het idd heel aannemelijk zijn. En de films hoeven niet altijd 1 op 1 gelijk aan comics te lopen en Bruce Wayne hoeft niet met deze inval niet perse altijdBatman te zijn. Zoals al Bilbo aanhaalt, wat Bruce in de films duidelijk maakte, iedereen kan Batman zijn. Ik denk ook dat het personage enkel Robin heet, als knipoog naar de comics.

Het zou erg gaaf zijn als dit gerucht zou kloppen, dan heb je toch enige overlaps van TDK trilogie naar de aankomende DC films en eventuele Batman film en uiteindelijk de JL film."

Sluit ik me helemaal bij aan. Het zou echt ontzettend tof zijn als ze verder gaan op het verhaal van Nolan. En JGL is de perfecte keus om de rol van Bale over te nemen.

jaime91

Avatar

johanmeesters "Valt me mee dat je nog niet bent verbannen van Filmtotaal :|"

Idd ja. Het wordt zo langzamerhand eens tijd..... BANNEN DIE GAST!

JamesBond

Avatar

jaime91 "Idd ja. Het wordt zo langzamerhand eens tijd..... BANNEN DIE GAST!"


Misschien gekke vraag, maar wat doet ie verkeerd dan?

adofmirosch

Avatar

johanmeesters "Valt me mee dat je nog niet bent verbannen van Filmtotaal :|"


hij doet niks verkeert.

jaime91

Avatar

JamesBond "Misschien gekke vraag, maar wat doet ie verkeerd dan?"

Klik eens op zijn naam en check dan de belachelijke scores die hij aan films geeft. Overigens heb ik het over BasDeWit he. ;)

JamesBond

Avatar

jaime91 "Klik eens op zijn naam en check dan de belachelijke scores die hij aan films geeft. Overigens heb ik het over BasDeWit he. ;)"


Oh ja.. 'Inception' 'HTTYD' 'Lion King' 'LOTR' en 'Harry Potter' en 'The Shawshank Redemption' een 1.0 geven, snap wat je bedoeld.. BANNEN!

jaime91

Avatar

JamesBond "Oh ja.. 'Inception' 'HTTYD' 'Lion King' 'LOTR' en 'Harry Potter' en 'The Shawshank Redemption' een 1.0 geven, snap wat je bedoeld.. BANNEN!"

Niet alleen dat, maar het slaat gewoon nergens op als je films alleen maar een 10 of een 1 geeft.

adofmirosch

Avatar

Hij heeft een slechte film smaak jah.
maar om hem te bannen is ook belagelijk.

jaime91

Avatar

adofmirosch "hij heeft een slechte film smaak jah.
maar om hem te bannen is ook belagelijk."

Nogmaals het gaat me niet zozeer om zijn film smaak, iedereen mag zijn eigen mening hebben maar wel om het feit dat hij de gemiddelde scores loopt te verneuken als je alleen maar een 1 of een 10 geeft.

JamesBond

Avatar

jaime91 "Niet alleen dat, maar het slaat gewoon nergens op als je films alleen maar een 10 of een 1 geeft."


Ja, dat ook! Slaat idd nergens op!

adofmirosch

Avatar

jaime91 "Nogmaals het gaat me niet zozeer om zijn film smaak, iedereen mag zijn eigen mening hebben maar wel om het feit dat hij de gemiddelde scores loopt te verneuken als je alleen maar een 1 of een 10 geeft."


nog maals hij doet niks verkeerd.
is iritand dat hij alle films een 10 of 1 geeft maar dat is wat hij wilt.
aleen als hij treu grit een 10 geeft dan ben ik het met jullie eens en dan vind ik ook dat hij gebanne moet worden.

Rickymelis

Avatar

Ja ik denk dat JGL, de nieuwe Batman wordt, zie je al in de film, de film heet the dark knight rises en op het laatste zie je JGL op een platform omhoog gaan vandaar 'rises', dat is in deze denk ik dubbelzinnig, aangezien Bale rised in die prison, maar ik denk dus dat het ook op JGL slaat

Oboema

Avatar

Hou es op met dat gebooten van reboots. Het erge is dat we er nog allemaal achteraan lopen ook. Hollywood out of ideas...

pmw84

Avatar

Bilbo "Nou nee, eigenlijk niet. Bruce liet John de Batcave achter, dus ik vermoed dat hij daar ook het Batman-kostuum achtergelaten heeft. Zoals Bruce al beweerde, kon iedereen Batman zijn, dat was het hele idee. Daarom kan het best zijn dat hij zichzelf gewoon in een Batman-kostuum hijst, en niet als Robin of Nightwing verder gaat. Het personage heet enkel Robin als een knipoog naar de comics. Dat is mijn theorie."Ik vind jouw theorie erg goed. Ik sluit me volledig bij jou bij ;D
In het begin had ik moeite over het feit dat Levitt deze rol zou gaan overnemen, maar eerlijk is eerlijk hij was echt goed in TDKR en zoals je al zegt, iedereen kan Batman zijn. Ik vind het dus erg verfrissend als WB deze keuze gaat nemen en ik denk dat hij net als Christian Bale een goeie rol kan neerzetten als Batman. Kijk erg naar uit ;D

PRIME

Avatar

Steve-O "TDKR was fantastisch!!! Meesterwerk, meesterlijke trilogie!!!!!! :Y

Maar Levitt als Batman.. Bruce Wayne is Batman niet John Robin Blake. "


Hate to burst your bubble maar in de comic is Bruce Wayne al dood en Batman door meerdere figuren overgenomen..

PRIME

Avatar

Oboema "Hou es op met dat gebooten van reboots. Het erge is dat we er nog allemaal achteraan lopen ook. Hollywood out of ideas..."


Slaat nergens op dit. Warner Bros had waarschijnlijk niet in gezien dat Batman zo'n succes had kunnen zijn, dus het is logisch en supertof voor comic fans dat ze ermee door willen gaan, helemaal met een plan als wat Marvel heeft in het oog.

SunChaser

Avatar

Iemand bannen omdat je t niet eens bent met zn ratings klinkt wel heel erg DDR

Frietgezicht

Avatar

Rickymelis "Ja ik denk dat JGL, de nieuwe Batman wordt, zie je al in de film, de film heet the dark knight rises en op het laatste zie je JGL op een platform omhoog gaan vandaar 'rises', dat is in deze denk ik dubbelzinnig, aangezien Bale rised in die prison, maar ik denk dus dat het ook op JGL slaat "


spoileralert(anders blijf ik spoilers plaatsen)

Dat rises slaat niet op Bale die 'rises' in de gevangenis maar dat Batman van een opgejaagde 'knight' uiteindelijk toch de held wordt een een standbeeld verdiend.
Levitt wordt geen dark knight want die naam slaat juist op een opgejaagd persoon zoals duidelijk wordt aan t einde van deel 2.
En Nolan heeft deze film niet gemaakt met de intentie voor een vervolg of JGL een nieuwe Batman te laten worden.

JamesBond

Avatar

PRIME "Hate to burst your bubble maar in de comic is Bruce Wayne al dood en Batman door meerdere figuren overgenomen.."


Batman is niet doodgegaan, hij was verdwaald in de tijd. En in de tussentijd nam Dick Grayson het van hem over. Maar tegenwoordig zijn alle DC ververst en is Bruce Wayne weer gewoon Batman.

Rich Art

Avatar

spooklift "Ik twijfel nog altijd van Batman sterft tijdens een ontploffing en scene met butler en Bruce een droom van de butler?"

Bruce heeft het uiteindelijk voor elkaar gekregen om een schietstoel voor de Batwing te ontwikkelen en zo vroegtijdig het vliegtuig te verlaten. Je ziet dit later ook een soort van verklaard worden als Fox het toestel onderzoekt. Het is dus geen droom van Alfred, Bruce heeft het echt overleeft en zit op dat moment op dat terras om hem te laten weten dat alles goed is.

B@chelor

Avatar

Rich Art "Bruce heeft het uiteindelijk voor elkaar gekregen om een schietstoel voor de Batwing te ontwikkelen en zo vroegtijdig het vliegtuig te verlaten. Je ziet dit later ook een soort van verklaard worden als Fox het toestel onderzoekt. Het is dus geen droom van Alfred, Bruce heeft het echt overleeft en zit op dat moment op dat terras om hem te laten weten dat alles goed is."
Eigenlijk was het de automatische piloot die Bruce werkend heeft gekregen, niet de schietstoel ;)

benjamin

Avatar

Frietgezicht "spoileralert(anders blijf ik spoilers plaatsen)

Dat rises slaat niet op Bale die 'rises' in de gevangenis maar dat Batman van een opgejaagde 'knight' uiteindelijk toch de held wordt een een standbeeld verdiend.
Levitt wordt geen dark knight want die naam slaat juist op een opgejaagd persoon zoals duidelijk wordt aan t einde van deel 2.
En Nolan heeft deze film niet gemaakt met de intentie voor een vervolg of JGL een nieuwe Batman te laten worden."


Je kunt die 'rises' op meerdere manieren zien volgens mij. Dus dat net het laatste beeld is dat dat platform omhoog gaat is misschien geen toeval.

Trouwens, ik denk dat we hier gerust zonder spoilertags kunnen praten. Bovenaan staat al dat het artikel spoilers bevat, ik neem aan dat iemand die de film niet gezien heeft dan ook niet gaat lezen in de reacties.

basdewit

Avatar

Hahaha.
Ik wist niet dat alleen mijn aanwezigheid zoveel kan losmaken.

Ik denk dat ik eens wat vaker in ga loggen.

JamesBond

Avatar

Rich Art "Bruce heeft het uiteindelijk voor elkaar gekregen om een schietstoel voor de Batwing te ontwikkelen en zo vroegtijdig het vliegtuig te verlaten. Je ziet dit later ook een soort van verklaard worden als Fox het toestel onderzoekt. Het is dus geen droom van Alfred, Bruce heeft het echt overleeft en zit op dat moment op dat terras om hem te laten weten dat alles goed is."


Denk dat Nolan dat expres heeft gedaan en het aan de kijker overlaat om te bepalen of Bruce het overleefde of niet. De meerderheid, waaronder ik denk persoonlijk dat ie het heeft overleefd. Maar er zijn vast ook mensen die dat niet denken.

meanrat

Avatar

Jasses wat een slecht artikel dit. Beetje speculeren over onderwerpen die totaal uit zijn verband zijn gerukt. Omdat Joseph Gordon Levitt Robin blijkt te zijn staat de deur voor hem wagenwijd open om Batman te spelen?! Als vrijwilligersjournalist moet ook dan blijken dat de enige rol die hij in het Batman-universum nog kan spelen de rol van Robin is. En erger, als ze hem zouden casten als Batman hebben ze, in tegenstelling tot wat dit slechte artikel beweert, juist NIETS geleerd van The Avengers. Christian Bale is Batman, Joseph Gordon Levitt is Robin. Dat ga je niet verwisselen. Je ziet in The Avengers Robert DOwney Jr. ook niet ineens Captain America spelen en Chris Evans in het pak van Iron Man kruipen.

Het enige logische vervolg zou zijn om Batman 4 te maken en dan gewoon met een andere regisseur. Ik zie dat op zich wel zitten, zolang Nolan nog bereid is achter de schermen mee te werken zoals hij bijvoorbeeld bij Superman Man Of Steel doet. Maar speculeren over een rolsverwisseling binnen het Batmanuniversum is geen goed artikel.

JamesBond

Avatar

meanrat "Jasses wat een slecht artikel dit. Beetje speculeren over onderwerpen die totaal uit zijn verband zijn gerukt. Omdat Joseph Gordon Levitt Robin blijkt te zijn staat de deur voor hem wagenwijd open om Batman te spelen?! Als vrijwilligersjournalist moet ook dan blijken dat de enige rol die hij in het Batman-universum nog kan spelen de rol van Robin is. En erger, als ze hem zouden casten als Batman hebben ze, in tegenstelling tot wat dit slechte artikel beweert, juist NIETS geleerd van The Avengers. Christian Bale is Batman, Joseph Gordon Levitt is Robin. Dat ga je niet verwisselen. Je ziet in The Avengers Robert DOwney Jr. ook niet ineens Captain America spelen en Chris Evans in het pak van Iron Man kruipen.

Het enige logische vervolg zou zijn om Batman 4 te maken en dan gewoon met een andere regisseur. Ik zie dat op zich wel zitten, zolang Nolan nog bereid is achter de schermen mee te werken zoals hij bijvoorbeeld bij Superman Man Of Steel doet. Maar speculeren over een rolsverwisseling binnen het Batmanuniversum is geen goed artikel."


Dan heb je kennelijk niet begrepen waar het overgaat. De boodschap die Bruce Wayne aan Blake gaf is dat iedereen Batman kan zijn. Iedereen kent Bruce Wayne als Batman, maar dat betekent niet dat er maar 1 persoon is die Batman kan zijn. Wayne liet de coördinaten van de Batcave aan Blake na, met de intentie Blake te laten kiezen of hij het stokje van hem overneemt. En je weet niet eens dat als Gordon-Levitt Batman speelt hoe ze dat in de film verwerken. En de vergelijking met 'The Avengers' slaat ook nergens op, Bruce Wayne is als Batman met pensioen gegaan, dus iedereen kan het van hem overnemen. Iron Man en Captain America zijn superhelden (die hebben namelijk superkrachten) en Batman heeft deze niet. Dus voor een personage als Batman is er altijd een mogelijkheid dat ie een opvolger krijgt. Als Gordon-Levitt Robin blijkt te heten, zegt dat nog niet dat hij werkelijk Robin moet spelen. Dat zou nergens op slaan!

marcoo1987

Avatar

Is het niet zo dat in de comics, john blake de rol van batman tijdelijk opzich nam, totdat bruce wayne was hersteld van zijn gebroken rug veroorzaakt door bane. En omdat christopher Nolan en Christian Bale hebben gezegd geen batman meer te doen als Robin er in voor zou komen, kan het dan niet gewoon zo zijn dat john blake batman wordt en geen robin. en dat de verwijzing naar Robin gewoon een grappige aanduiding is dat chris nolan en bale er niet meer aan beginnen?? tenminste dat is mijn theorie. hoe dan ook BEST MOVIE EVER!!

JamesBond

Avatar

marcoo1987 "is het niet zo dat in de comics, john blake de rol van batman tijdelijk opzich nam, totdat bruce wayne was hersteld van zijn gebroken rug veroorzaakt door bane. En omdat christopher Nolan en Christian Bale hebben gezegd geen batman meer te doen als Robin er in voor zou komen, kan het dan niet gewoon zo zijn dat john blake batman wordt en geen robin. en dat de verwijzing naar Robin gewoon een grappige aanduiding is dat chris nolan en bale er niet meer aan beginnen?? tenminste dat is mijn theorie. hoe dan ook BEST MOVIE EVER!!"


Probleem is dat John Blake geen bestaand personage is in de comics :D Dick Grayson nam het stokje over van Bruce Wayne nadat zijn rug was gebroken volgens mij..

marcoo1987

Avatar

JamesBond "Probleem is dat John Blake geen bestaand personage is in de comics :D Dick Grayson nam het stokje over van Bruce Wayne nadat zijn rug was gebroken volgens mij.."


En daar heb jij helemaal gelijk in :p.. weer een stukje van mijn batman kennis bij geschraapt haha. thanks!

JamesBond

Avatar

marcoo1987 "En daar heb jij helemaal gelijk in :p.. weer een stukje van mijn batman kennis bij geschraapt haha. thanks!"


My pleasure Smiley face

Rich Art

Avatar

B@chelor "Eigenlijk was het de automatische piloot die Bruce werkend heeft gekregen, niet de schietstoel ;)"

Verrek, das waar ook. Thanks! Smiley face

NieuwsFilm