Heeft Warner de nieuwe Batman al gevonden?

Het zou een bekende worden...

Christian Bale mag dan wel klaar zijn met zijn rol als Batman, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het personage daarmee ook niet meer te zien zal zijn. Zoals de meesten van jullie waarschijnlijk wel weten, laat het einde van The Dark Knight Rises de deur voor Joseph Gordon-Levitt wagenwijd open. Hij zou volgens de laatste berichten mogelijk de rol van Batman gaan spelen in de aankomende Justice League-film en in Man of Steel.

Het betreft natuurlijk slechts geruchten, dus dit bericht mag met een korreltje zout genomen worden. Volgens Drew McWeeny van HitFix, die normaliter redelijk betrouwbaar zijn als het op scoops aankomt, zal Gordon-Levitt zeker als de nieuwe Batman in de films te zien zijn.

Schijnbaar werd er toen Warner over de toekomst van de Batman-franchise nadacht, gesproken over de makkelijkste weg. Waarom niet Gordon-Levitt de rol over laten nemen, als zijn personage toch al opgezet is?

McWeeny schrijft verder dat Gordon-Levitt het personage waarschijnlijk al in Man of Steel zal spelen, in een cameo. Daarnaast worden er volgens hem op dit moment deals gemaakt met Gordon-Levitt en enkele andere acteurs die een rol speelden in The Dark Knight Rises.

Of dit zo is moet natuurlijk nog blijken, maar het zou geen vreemde keus zijn. Warner zou dan in ieder geval iets geleerd hebben van Marvels werkwijze bij The Avengers.



NieuwsFilm

meest populair