Schitterende concept art sci-fi 'Oblivion'

Een onherkenbare Aarde in deze film met Tom Cruise in de hoofdrol.

Hieronder een flink aantal concept art afbeeldingen van Joseph Kosinski's aankomende science fictionfilm Oblivion, waarin Tom Cruise de hoofdrol speelt. Een aantal van die afbeeldingen zijn al eens gepubliceerd, maar de meerderheid is volledig nieuw. Kosinski regisseerde eerder de film TRON: Legacy en produceerde Rise of the Planet of the Apes.

Zijn tweede film is dus Oblivion, die gebaseerd is op een idee van Kosinski en Arvid Nelson. Het scenario is geschreven door Kosinksi, William Monahan, Karl Gajdusek en Michael Arndt. De film speelt zich in de verre toekomst af, waarin de Aarde voor ons niet langer herkenbaar is.

Jack Harper (Cruise) is een van de weinig technici die op de aarde gestationeerd zijn. Zijn missie komt bijna tot een einde. Hij moet belangrijke grondstoffen van de planeet halen. De planeet is onherkenbaar geworden door decennia van oorlog met een angstaanjagende bedreiging die bekend staat als de Scav. Maar, het rustige bestaan van Jack komt ten einde als hij het leven van een mooie vreemdeling redt. Haar komst veroorzaakt een keten van gebeurtenissen die maakt dat Jack begint te twijfelen aan alles wat hij weet, en die het lot van de mensheid in zijn handen plaatst.

Als alles volgens plan gaat, draait de film, waarvan de eerste trailer voor The Hobbit: An Unexpected Journey te zien zal zijn, vanaf 11 april 2013 in de Nederlandse bioscopen.































NieuwsFilm

meest populair