Jamie Foxx over kostuum Electro in 'The Amazing Spider-Man 2'

Volgens de acteur zal het kostuum van Spidey's vijand niet geel en groen zijn..

Tijdens een interview met Blackfilm.com voor zijn nieuwste film, Django Unchained, vertelde Jamie Foxx over het kostuum dat hij zal dragen in de rol van Max Dillon/Electro in het vervolg op The Amazing Spider-Man.

Aldus Foxx: ''Het kostuum zal niet groen en geel zijn, maar een andere kleur. De producenten willen Electro een futuristischer, doch realistisch uiterlijk geven; dus geen groen en geel. Ze willen nieuwe dingen proberen, zoals een kostuum van vloeibare rubber. Ook moeten we uitvogelen hoe mijn elektrische krachten zich zullen openbaren. Electro krijgt voor het eerst in de geschiedenis van Spider-Man een fatsoenlijk achtergrondverhaal.

The Amazing Spider-Man 2 wordt net als het eerste deel geregisseerd door Marc Webb. Peter Parker en Gwen Stacy worden wederom gespeeld door Andrew Garfield en Emma Stone. Nieuwe castleden zijn Chronicle-acteur Dane DeHaan als Harry Osborn, de zoon van Green Goblin-alter ego Norman Osborn en Shailene Woodley zal de rol van Mary Jane Watson op zich nemen. De film staat gepland voor mei 2014.

Bekijk hieronder de trailer van The Amazing Spider-Man:



NieuwsFilm

meest populair