Hugh Jackman definitief in 'X-Men: Days of Future Past'

Wolverine voor de zesde keer in een live-action X-Men film.

Acteur Hugh Jackman werd afgelopen periode al in verband gebracht met Bryan Singers X-Men: Days of Future Past. De regisseur heeft nu via Twitter bevestigd dat Jackman wederom als Wolverine te zien is in de opvolger van X-Men: First Class (RT = 87%, IMDb = 7,8), die verleden jaar $353,6 miljoen opleverde aan de wereldwijde box office.

Voor Jackman betekent het dat hij voor de zevende keer de rol van Wolverine gaat spelen. Hij was eerder te zien in X-Men (2000), X2 (2003), X-Men: The Last Stand (2006), X-Men Origins: Wolverine (2009), had een snelle cameo in X-Men: The First Class (2011) en is volgend jaar te zien in James Mangolds The Wolverine (2013).


Days of the Future Past speelt zich deels af in een alternatieve toekomst, waarin mutanten in concentratiekampen wonen. Daarnaast patrouilleren gigantische robots, genaamd Sentinels, door Amerika, en zijn de meeste X-Men opgejaagd en vermoord. In het heden moeten de X-Men de taak op zich nemen een sleutelgebeurtenis die leidt tot deze toekomst te voorkomen.

NieuwsFilm

meest populair