Marvel-baas Kevin Feige wil 'Doctor Strange' in Phase Three

Er wordt hard gezocht naar een goede invalshoek.

Nu Marvels Phase Two met een knal van start is gegaan met de release van Iron Man 3, kijkt de studio vooruit naar het einde van Phase Two en verder. De afgelopen jaren heeft de grote baas van Marvel, Kevin Feige, herhaaldelijk gesproken over de mogelijkheid van een feature film over Doctor Strange.

Collider sprak recentelijk met Feige over de toekomst van Marvel, en daarbij ging het ook over Doctor Strange. Feige vertelde dat er nu actief gewerkt wordt aan de film en dat, als het even meezit, de film een van de eerste films van Phase Three moet worden.

”Doctor Strange is iets waar ik vaak over vertel en het is min of meer het volgende project waar we induiken,” vertelde Feige. ”Onze uitvoerend producent van Iron Man 3, die sinds Captain America: The First Avenger daaraan heeft gewerkt, concentreert zich nu op wat Doctor Strange moet worden. Nu Iron Man 3 klaar is, wordt onze ‘vrije tijd’ besteed aan het vinden van een goede invalshoek voor Strange.”

Verder vroeg Collider naar een mogelijke agenda voor de release van de film. In zijn antwoord op die vraag hintte Feige naar een release in Phase Three. ”Als we voorbij 2015 kijken, voorbij Avengers 2 en Ant-Man, denk ik dat Dr. Strange een van de films die daarop volgen moet zijn.”

Gezien de release van The Avengers 2 en Ant-Man in 2015, is het niet onredelijk om te verwachten dat Doctor Strange in de lente van 2016 uit zal komen. Echter, zeker is dit niet. Feige wilde geen datum bevestigen en het ligt er waarschijnlijk vooral aan of Marvel een goede invalshoek kan vinden voor de film. De intentie om een film over het personage is er in ieder geval wel.



NieuwsFilm

meest populair