Alicia Vikander in onderhandelingen voor 'The Man From U.N.C.L.E.'

Ze zal naast Tom Cruise en Armie Hammer te zien zijn.

Het lijkt erop dat de actrice Alicia Vikander, die eerder te zien was in A Royal Affair, de aandacht van een aantal grote Hollywood-spelers heeft weten te trekken. Ze is nu in onderhandelingen om zich bij de film The Man From U.N.C.L.E. te voegen. Andere rollen in de film zijn weggelegd voor Tom Cruise en Armie Hammer.

Het is nog niet bekend welke rol de Zweedse actrice zal spelen als ze tekent voor de film. Een van de weinige details die we wel weten over haar rol is dat ze in de film een spion moet spelen met een voorliefde voor snelle auto’s. Ze werkt natuurlijk ook voor de geheime dienst United Network Command for Law Enformcement (afgekort U.N.C.L.E.).

U.N.C.L.E. is al langere tijd in ontwikkeling. Grote namen als George Clooney, Steven Soderbergh en Bradley Cooper waren eerder aan het project verbonden, maar besloten allemaal op te stappen.

Nu neemt Guy Ritchie plaats achter de camera en spelen Cruise en Hammer de rollen van Napoleon Solo en Illya Kuryakin respectievelijk. Het scenario van de film is geschreven door Scott Z. Burns, die eerder voorzag in de scenario’s van The Bourne Ultimatum en Contagion.



NieuwsFilm

meest populair