Marvel bevestigt: Paul Rudd is 'Ant-Man'

De eerdere berichten kloppen dus inderdaad.

Gisteren was er nog het nieuws dat Paul Rudd Marvels Ant-Man zou gaan spelen. Vandaag bevestigde Marvel die berichten. De film wordt geregisseerd door Egard Wright, en geproduceerd door Kevin Feige.

Marvel schreef zelf dat de studio de acteur als eerste keus had voor de rol. Dat is lang geleden inderdaad ooit verteld door een van de Marvel studiobazen. ”Daarmee zet de studio het verlangen voort om acteurs te casten die meerdere dimensies kunnen brengen naar zijn personages,” stelde het persbericht dat vandaag vrijgegeven werd.

”Toen Edgar Wright naar ons toekwam met het idee van Paul Rudd, voelden we ons opgelucht omdat de eerste stap voor elke Marvel-film het vinden van de juiste acteur is,” vertelde Kevin Feige. ”We wisten al vrij snel dat Paul de juiste persoon was voor de rol. Toen hij ermee akkoord ging, en net zo enthousiast over de rol was als ons, wisten we dat we de juiste persoon gevonden hadden.”

Rudd speelde eerder in films als Anchorman, This Is 40, Forgetting Sarah Marshall en This is the End. Eind juni, of begin juli 2015 zal hij te zien zijn als Ant-Man.



NieuwsFilm

meest populair