Shailene Woodley mogelijk niet in 'The Amazing Spider-Man 3'

Ze weet nog niet of ze opnieuw Mary Jane Watson speelt.

In juni vorig jaar vernamen we dat Shailene Woodley uit The Amazing Spider-Man 2 zou worden geknipt. De jonge actrice speelde de rol van Mary Jane Watson, de uiteindelijke vriendin van Peter Parker (Andrew Garfield), maar haalde het eindproduct dus niet. Toen was er sprake van dat ze mogelijk in The Amazing Spider-Man 3 wel te zien was, maar nu lijkt die kans klein.

In een interview met MTV vertelde de actrice dat ze het er eigenlijk te druk voor heeft. ”Ik weet nog van niets, maar ze hebben de volgende twee ‘Divergent’-films al opgepakt, dus ik weet niet hoe ik geestelijk gezond zou kunnen blijven als ik twee grote actiefilms in een jaar moet opnemen. Maar alles kan gebeuren,” vertelde ze.

Woodley is populair in de Young Adult boekverfilmingen. Niet alleen speelt ze een hoofdrol in Divergent, ook is ze binnenkort te zien in The Fault in Our Stars, een soortgelijke YA-boekverfilming. Die projecten zou ze eerder willen maken dan The Amazing Spider-Man 2, lijkt nu uit het interview naar voren te komen.

Divergent gaat op 27 maart in première, The Amazing Spider-Man 2 op 24 april en The Fault in Our Stars op 5 juni.



NieuwsFilm

meest populair