Vier kandidaten voor regie 'Doctor Strange'

Marvel heeft ook al met scenaristen gesproken.

Dat er een Doctor Strange-film zou komen was al praktisch zeker. Er wordt al lange tijd over gepraat door Marvel-studiebazen en er zijn ook al tijden geruchten over mogelijke hoofdrolspelers. Nu lijkt de komst van de film ook praktisch bevestigd. Marvel is volgens THR op zoek naar een regisseur voor de film, en er zouden nog maar vier kandidaten zijn.

De kandidaten waar Marvel naar kijkt zijn Mark Andrews (Brave), Jonathan Levine (Warm Bodies), Nikolaj Arcel (A Royal Affair) en Dean Israelite (het aankomende Welcome to Yesterday). Volgens THR heeft elk van hen ofwel een gesprek met Marvel gehad, of is er een gesprek aankomende. Verder zijn er ook al scenaristen langs geweest om met Marvel te onderhandelen. Het betreft Jon Aibel en Glenn Berger, die achter de Kung Fu Panda-films zitten.

Doctor Strange is een arrogante chirurg wiens handen door een auto-ongeluk beschadigd raken. Nadat alle conventionele genezingsmethoden niet blijken te helpen, reist hij naar Tibet. Daar hoopt hij genezing te vinden bij een man die bekend staat als de Ancient One. Hij redt de man van zijn machtslustige leerling Baron Mordo, en krijgt als dank magische krachten.

Een van de voornaamste uitdagingen waar Marvel mee te maken heeft bij het maken van Doctor Strange, is de film te intrigeren in het Cinematic Universe, waarin technologie de boventoon voert. Het goed intrigeren van de magische elementen van Doctor Strange in dat universum is moeilijk.



NieuwsFilm

meest populair