Marvel Studios zet 'Captain America 3' tegenover 'Batman vs. Superman'

En Hulk en Hawkeye krijgen zeer grote rollen in 'Age of Ultron' + zes fraaie posters 'The Winter Soldier'.

Enige tijd terug verplaatste Warner Bros. de releasedatum van Zack Snyders Batman vs. Superman met tien maanden naar 6 mei 2016, een datum waarop Marvel Studios al geruime tijd een vooralsnog onbekend project heeft staan in hun Marvel Cinematic Universe (MCU). Tegenover /Film laat Marvel Studios-baas Kevin Feige weten niet te wijken voor de superheldenconcurrent.

"We houden met alle zekerheid die datum vast. En ik ga er vanuit dat we binnen enkele maanden bekend maken welke film het betreft." Volgens The Hollywoord Reporter zou het gaan om Captain America 3. Aangezien dit nog niet officieel is bevestigd, zijn andere voornaamste kanshebbers Thor 3 en Doctor Strange.

Een jaar eerder verschijnt de tweede Avengers-film The Avengers: Age of Ultron. Volgens Feige krijgen met name de Avengers Hulk en Hawkeye grote rollen in de elfde titel in de MCU. Nadat Feige werd gevraagd of we ook een sequel kunnen verwachten op The Incredible Hulk (2008), liet hij tegenover Joblo het volgende weten:

"Dat is een goede vraag. Voorafgaand aan Age of Utron heb je nieuwe films gezien van Captain America, Thor en Iron Man, maar van de Green Goliath ontbrak ieder spoor. Zo ook van Hawkeye. Utron zal dit recht zetten. Ze hebben zeer grote rollen in Age of Utron."

De geruchtenmolen beweert ondertussen dat Warner Bros. het vervolg op Man of Steel verplaatst naar eind april, een week eerder dan Marvels eerste film in 2016.

Om in de Marvel Studios-sferen te blijven zie je hieronder een nieuwe clip en zes creatieve versies van de eerdere personageposters van het binnenkort te verschijnen Captain America: The First Avenger.















NieuwsFilm

meest populair