Algemeen

Eerste blik op Quicksilver en Scarlet Witch in 'Avengers: Age of Ultron'

En ook beelden van Hulkbuster, Ant-Man en Guardians of the Galaxy.

door Jim Pedd op 19.03.2014 om 10:15 in Algemeen
Gisteren was in de Verenigde Staten op het kanaal ABC de documentaire Marvel Studios: Assembling a Universe te zien. Tijdens die documentaire werden beelden van achter de schermen en interviews getoond. Maar ook, en dat is nog het interessantst, concept art van drie aankomende Marvel-films. De grootste daarvan is The Avengers: Age of Ultron en verder komen ook beelden van Ant-Man en Guardians of the Galaxy voorbij.

Laten we maar meteen met de grootste beginnen: Age of Ultron. Op de concept art zijn een aantal grote onthullingen te zien. Het uiterlijk van de nieuwe helden Quicksilver (Aaron Johnson) en Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) werd getoond.Van diezelfde film zien we ook nog een bijzonder Iron Man-pak (Robert Downey Jr.). Het is eindelijk de Hulkbuster, waarvan in eerste instantie gedacht werd dat het al in Iron Man 3 te zien was. Op onderstaande afbeelding zien we de Hulkbuster doen waarvoor het gemaakt is: het opnemen tegen de Hulk (Mark Ruffalo).
Het laatste beeld dat van Age of Ultron vrijgegeven werd is er een waarop we Hulk en Black Widow (Scarlett Johansson) met hun rug tegen elkaar zien.
Verder kwamen er ook beelden voorbij van Guardians of the Galaxy. Op het eerste beeld zien we Rocket (Bradley Cooper) samen met Groot (Vin Diesel) en op het tweede krijgen we een blik op Starlord (Chris Pratt) samen met Rocket voorgeschoteld.Tot slot kwamen er nog beelden voorbij van Ant-Man. Het zijn de beelden die twee jaar geleden al getoond werden tijdens de San Diego Comic Con, waarop te zien is hoe Ant-Man inbreekt en wisselt van zijn normale naar zijn kleine vorm.

De eerstvolgende Marvel-film die in de bioscoop uitkomt, is Captain America: The Winter Soldier. Die draait vanaf 27 maart in de bioscopen. Vervolgens is het de beurt aan Guardians of the Galaxy, dat op 14 augustus uitkomt. Daarna krijgen we Age of Ultron (1 mei 2015) te zien, gevolgd door Ant-Man (1 november 2015).

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Carnage

Avatar

Lol deze beelden heb ik net gezien in de special aflevering van marvel studios : assembling a universe erg interessant om te zien.

inderdaad het is nog steeds de concept art, beetje geduld maar ik snap het wel, ze willen het een realistische toon geven.

Bilspleet

Avatar

Hoe zit dat nu met the Hulk? Hij had toch alles vrij goed onder controle in de eerste Avengers film?

FilmMaster

Avatar

Dat hulkbuster pak is vet.

shellghost

Avatar

Moet eerlijk bekennen dat ik de Scarlet Witch zo wel cool uit vind zien.
Ben dan ook zeer benieuwd naar de eerste bewegende beelden.

Jim

Avatar

Bilspleet "Hoe zit dat nu met the Hulk? Hij had toch alles vrij goed onder controle in de eerste Avengers film?"

Wie weet heeft Ultron het pak overgenomen Smiley face

Masterbrain

Avatar

Ben benieuwd hoe de quiksilver in days of future past het zal doen, en tegen de tijd dat de quiksilver van the avengers uitkomt het meer gewaardeerd zal worden gezien de schaal van Marvel universum en x men universum 1 op de 10

Bilspleet

Avatar

Jim "Wie weet heeft Ultron het pak overgenomen Smiley face"


Wie weet ^^ .

Maar ik ben niet geheel op de hoogte van alle Marvel ontwikkelingen in strips etc. Ik las hier ook verhalen over dat the Hulk juist de slechte kant op zou gaan, dacht ik. Daar zie ik helemaal geen aanleiding toe en vraag me dan ook af of dat überhaupt nog een gerucht of bestaand idee is bij Marvel.

Of klets ik uit mijn nek en laat mijn geheugen mij in de steek?

Sand

Avatar

Het kan mss ook zijn dat Iron man gewoon het pak even wil uittesten tegen de Hulk he Smiley face
ken de strips of verhalen ook niet gans maar het zou toch kunnen, niet? Smiley face

Steve-O

Avatar

Ant-Man en Guardians of the Galaxy kunnen me gestolen worden. De ontwerpen van Quicksilver en Scarlet Witch zijn nog wel erg basic maar vind het aan de andere kant ook wel prima. Wel blij toe het Hulkbuster pak te zien, de fans worden helemaal gek als ze dit in de bios zien :9

Blijf het jammer vinden dat zo'n succesreeks (lees: box office resultaten, niet de kwaliteit van de films) nog steeds met de Arri Alexa filmt. Pomp dan ook wat geld door de technische aspecten heen en gebruik IMAX camera's voor dit. Heb nog stille hoop dat Snyder dat wel gaat doen met Batman vs Superman.

Bluemeister

Avatar

Ik krijg meer en meer vertrouwen in de nieuwe Avengers film! Hoop dat die ook gewoon 3uur is. Met veel spectaculaire actie, karakter ontwikkeling is bij de meeste personages toch niet echt meer nodig, gewoon knallen en gaan, bam!

Arteron

Avatar

Vind de foto van de Hulk met Black Widow eerlijk gezegd gewoon een combinatie van de eerdere Avengers poster/foto's. Niks bijzonders dus.

Verder ziet het er allemaal erg cool uit =)

Frietgezicht

Avatar

Sand "Het kan mss ook zijn dat Iron man gewoon het pak even wil uittesten tegen de Hulk he Smiley face
ken de strips of verhalen ook niet gans maar het zou toch kunnen, niet? Smiley face"


Daarvoor zit er toch een vrouw in het team?

Gigan72

Avatar

Niet echt bezonder ( nog ) maar het is concept art dus het zal er staks toch iets anders uit zien.

Angelater

Avatar

Van mij hoeven ze geen pak aan. Vind het er best uitzien. Vooral Quicksilver ziet er beter uit zonder die schrale X-Men outfit.

Decepticon

Avatar

Arteron "Vind de foto van de Hulk met Black Widow eerlijk gezegd gewoon een combinatie van de eerdere Avengers poster/foto's. Niks bijzonders dus.

Verder ziet het er allemaal erg cool uit =)"
Dat is het ook, die afbeelding is zo nep als wat, de Hulk is zo van de Avengers poster genomen.
Die concept art van Hulk vs Hulkbuster is idd vet.

NieuwsFilm