Algemeen

Hugh Jackman gewoon te zien in 'The Wolverine 3'

En er is een scenarist gevonden.

door Jim Pedd op 23.03.2014 om 14:42 in Algemeen
Op de hielen van de aankondiging van de releasedatum van The Wolverine 3, heeft Deadline nog een aantal andere mooie aankondigingen rond de film. 20th Century Fox heeft David James Kelly ingehuurd om het scenario van de film te schrijven. Hij verzorgde eerder de korte misdaadfilm Straw Man (2010) en hielp mee aan de laatste poging van Fox om Daredevil te verfilmen.

Verder heeft ook Hugh Jackman getekend voor de film, ondanks dat hij eerder liet weten nog niet zo zeker te zijn van een terugkeer. Het zal zijn achtste of negende keer zijn als Wolverine, afhankelijk van het feit of hij in X-Men: Apocalypse te zien is.

Er is nog vrijwel niets bekend over de film. We weten dat James Mangold de film regisseert, en hij vertelde al eens dat de film op een comic gebaseerd wordt. Welke dat is weten we ook niet, al vertelde hij dat de film zich waarschijnlijk afspeelt tussen de gebeurtenissen in Days of Future Past en The Wolverine in.

The Wolverine 3 gaat in de Verenigde Staten op 3 maart 2017 in première.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Roeltje

Avatar

Yes! :Y

2017 wordt een mooi filmjaar!

Decepticon

Avatar

Mooi om te lezen dat Jackman getekend heeft.
Ik hoop dat het een nog betere film oplevert dan The Wolverine, er mag van mij wel iets meer in gebeuren.
The Wolverine had een langsradig en wat saai tussenstuk, ik had echt zoiets van, nu mag er echt wel eens weer wat gebeuren.

RogerRabbit

Avatar

Cool dat Hugh Jackman getekend heeft. Al kan ik me wel goed voorstellen dat hij er langzaam genoeg van begint te krijgen

Prometheus69

Avatar

RogerRabbit "Cool dat Hugh Jackman getekend heeft. Al kan ik me wel goed voorstellen dat hij er langzaam genoeg van begint te krijgen"


Precies, als acteur zal die het waarschijnlijk wel prettig vinden om in de toekomst zich weer meer toe te leggen op geheel andere rollen.

Pete_027

Avatar

Ik had ook niet anders verwacht.

Hugoblak

Avatar

Moet het niet The Wolverine 2 zijn? Ik zou het raar vinden als ze ineens van X-Men Origins: Wolverine naar The Wolverine gaan en vervolgens The Wolverine 3 gaan maken :P

MisterMarvel

Avatar

Ik blijf het zeggen. Lekker naar Rusland + Omega Red Smiley face

ghossler

Avatar

Als acteur kan ie misschien genoeg hebben gehad, begrijpelijke, maar wij willen alleen jou als the wolverine!! :((( hoop echt dat hij nog wel meedoet aan apocalypse!

NieuwsFilm

meest populair