Marvel's Thanos is al gecast

En Kevin Feige vertelt over Ant-Man en Batman vs. Superman.

In een aantal interviews sprak Marvel studiobaas Kevin Feige over enkele van de aankomende projecten van de filmstudio. Hij sprak over Guardians of the Galaxy en de grote slechterik Thanos, de verbinding tussen Ant-Man en Avengers: Age of Ultron en tot slot ook nog over Batman vs. Superman en Captain America 3.

Allereerst bevestigde Feige dat de superslechterik Thanos voor zou komen in Guardians of the Galaxy. Ook vertelde hij dat er al iemand gecast was voor de rol. ”Er is een acteur. Maar ik weet niet zeker of we hem al willen aankondigen.”

Verder onthulde Feige dat Ant-Man een belangrijke rol zal spelen in het Marvel Cinematic Universe. En ook invloed heeft gehad op de films die al zijn uitgekomen. ”Er waren twee dingen aan de hand. Er was verhaal dat Edgar wilde vertellen, met Michael Douglas en Paul Rudd, en we hebben al elf films gemaakt. Het lijkt erop dat personages die we al geïntroduceerd hebben de technologie en hersenen hebben om… bepaalde dingen te doen [lacht].”

Maar dat laatste heeft grote invloed gehad. ”We veranderden delen van het MCU om deze versie van Ant-Man mogelijk te maken. We wisten jaren en jaren geleden al wat we met Edgar en met Ant-man wilden doen. […] Zijn idee voor het Ant-Man verhaal heeft een zekere invloed gehad op de geboorte van het MCU in de eerste films die naar ‘The Avengers’ leidden.”

Het lijkt er verder op dat Ant-Man vooral Scott Lang (Paul Rudd) gaat volgen en niet Hank Pym (Michael Douglas). ”We kijken naar de oorsprong van de kruimeldief, die een pak ontdekt en zijn best doet om iets goeds te doen. Maar hij kan ook ongewenste dingen doen, zoals inbreken bij mensen.”

Tot slot vertelde Feige nog over de aankomende strijd tussen Batman vs. Superman en Captain America 3. Die jaagt hem geen angst aan. ”Wij planden die releasedatum als eerste. Wat andere mensen doen en waar is niet zo belangrijk voor ons. Het gaat erom dat er moeten blijven doen wat we geloven dat het publiek graag wil zien.”



NieuwsFilm

meest populair