Stan Lee heeft toch een cameo in 'Guardians of the Galaxy'

Hij is van gedachten veranderd.

Begin dit jaar werd ons verteld dat Stan lee, de man achter zoveel verschillende Marvel-comics, geen cameo zou hebben in Guardians of the Galaxy. Hij gaf toen aan dat hij niet te zien zou zijn in de film omdat hij de comic niet bedacht had. Nu is hij van gedachten veranderd.

Tijdens de Chicago expo c2e2 gaf hij te kennen toch in de film te zijn. ”Ik heb hem al opgenomen,” vertelde hij. ”Maar ik kan je niet vertellen wat het is. Maar ik kan je wel vertellen dat ik niet begrijp wat het was of waarom ik het gedaan heb. Het heeft iets te maken met een meisje, een erg mooi meisje. Dat is alles wat ik kan vertellen.”

De aanwezigheid van Stan Lee in verschillende comic-films, zoals The Avengers, The Amazing Spider-Man en Iron Man is een langlopende grap bij Marvel-verfilmingen. Toen Lee vertelde dat hij niet te zien was in Guardians, werd daar teleurgesteld op gereageerd.

Mogelijk is hij van gedachten veranderd omdat hij samen met Jack Kirby en Dick Ayers werkte aan het personage Groot, die in de film te zien is. De film gaat op 14 augustus in première.



NieuwsFilm

meest populair