Lou Ferrigno: The Hulk-film na 'Avengers: Age of Ultron'

En Andy Serkis werkt met Mark Ruffalo aan een nog betere Hulk.

De groene anti-held Hulk wist in de Marvel-films Hulk (2003) en The Incredible Hulk (2008) zeker niet zoveel indruk te maken als in The Avengers, waarin acteur Mark Ruffalo via motion capture gestalte geeft aan de explosieve Avenger. Acteur Lou Ferrigno, die in het verre verleden de Hulk speelde, geeft nu aan dat Marvel het personage een eigen film gaat geven.

Latino Review meldt dat Ferrigno, die in Avengers: Age of Ultron de stem inspreekt van de Hulk, het volgende beweerde tegenover een radiostation uit Minnesota: "De Hulk redde de dag en daarom maakt Marvel een solo Hulk-film nadat de tweede Avengers uitkomt."

Dit is natuurlijk een heel ruim begrip, aangezien Marvel Studios tot 2028 een koers heeft uitgestippeld. Het wordt echter wel steeds meer duidelijk dat Marvel Studios op den duur tegemoet gaat komen aan de wens van de fan. Mogelijk wordt tijdens de aanstaande Comic Con meer duidelijk over "Phase 3" van het Marvel Cinematic Universe.

Leuker is het bericht dat Andy Serkis, onlangs door Disney aangetrokken voor Star Wars: Episode VII, meewerkt aan de volgende Avengers-film. Via Twitter liet Mark Ruffalo weten dat Serkis hem helpt om het personage nog beter te maken.



NieuwsFilm

meest populair