POLL: X-Men: nieuwe vs. oude cast

Ga je voor de X-Mannen van Bryan Singer of de 'First Class' generatie?

In de '00 verschenen er met X-Men (2000), X2 (2003) en X-Men: The Last Stand (2006) drie X-Men films met een cast die voornamelijk bestaat uit Hugh Jackman (Logan / Wolverine), Patrick Stewart (Charles Xavier / Professor X), Ian McKellen (Erik Lehnsherr / Magneto) en Rebecca Romijn (Raven Darkholme / Mystique). De eerste film wordt gezien als de aftrap van het moderne superheldengenre en vooral de twee eerste titels van regisseur Bryan Singer zijn geliefd bij de fans. Enkele jaren geleden gingen we met Matthew Vaughns X-Men: First Class (2011) terug in de tijd en werden er andere acteurs aangetrokken voor de eerder genoemde mutanten, uiteraard op Wolverine na. In First Class is James McAvoy te zien als de jonge Professor X en Michael Fassbender en Jennifer Lawrence zijn respectievelijk Magneto en Mystique.

Afgelopen zomer voegden de oude en nieuwe cast zich samen in Bryan Singers X-Men: Days of Future Past. Ondertussen is duidelijk dat X-Men: Apocalypse (2016) zich voornamelijk focust op de jongere mutanten uit First Class. Ondanks dat er maar weinig over wordt gesproken, lijkt X-Men 4 - met alleen de oude cast - nog steeds in de running.

In deze POLL de vraag welke cast jou het meeste aanspreekt: de 'oudjes' met Patrick Stewart en Ian McKellen aan kop of de nieuwe X-Men met James McAvoy en Michael Fassbender als de mutantenleiders.

Succes met stemmen!



NieuwsFilm

meest populair