'Zombieland 2' weer springlevend

Regisseur Ruben Fleischer keert terug en de film heeft nu een scenarist.

Deadline meldt dat er weer leven geblazen is in Zombieland 2. Nadat Sony Pictures in samenwerking met Amazon probeerde de franchise leven in te blazen middels een televisieserie (die na de pilot direct geannuleerd werd), leek dit niet meer te zullen gebeuren, maar nu is dus anders besloten. Sony heeft in Dave Callaham een scenarist gevonden voor het vervolg. Hij werkt nu samen met de regisseur van het origineel aan de film, Ruben Fleischer.

Eerder schreef Callaham een scenario met de titel Barrow, dat uiteindelijk The Expendables werd. En hij schreef mee aan de succesvolle herleving van Godzilla, van regisseur Gareth Edwards. Recent nog werkte hij mee aan het herschrijven van Ant-Man.

Nu mag hij er dus voor zorgen dat de Zombieland-franchise weer springlevend wordt. Het is verder niet zeker of de hoofdrolspelers terugkeren: Jesse Eisenberg, Emma Stone en Woody Harrelson zijn allemaal mateloos populair en het zal dus ingewikkeld worden hen terug te laten keren. De verwachting is dan ook dat de vervolgfilm een nieuwe groep overlevenden van de zombie-Apocalyps zal volgen.



NieuwsFilm

meest populair